GIFTER SEG: - Hun skrek ja! Etterpå satt hun og skalv i en halvtime, sier Ørnulf Høyer om da han fridde til sin kjære Line. Foto: Espen Solli/Se og Hør
GIFTER SEG: - Hun skrek ja! Etterpå satt hun og skalv i en halvtime, sier Ørnulf Høyer om da han fridde til sin kjære Line. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

- Hun skalv i en halvtime da jeg fridde

Både barna og svigerforeldrene var vitner, da Ørnulf Høyer gikk ned på kne foran sin 22 år yngre kjæreste.

SEOGHØR.NO: For drøye to og et halvt år siden fant forretningsmannen Ørnulf Høyer (57) kjærligheten med Line Helene Aarø Strandli (34).  Paret er bosatt i en luksuriøs villa i Trosterudveien på Vinderen i Oslo.

Ørnulf Høyer var i vår å se i TV 2-programmet «Det sterkeste kjønn».

Nylig tok Ørnulf mot til seg og fridde til sin store kjærlighet.

- Sånt skjer når man er sammen med en så praktfull kvinne. Da kan man ikke gjøre annet enn å gå ned på knærne, bekrefter den blide 57-åringen til Seoghør.no.

21. juni ble det avholdt bryllupsfest hjemme i Ørnulfs villa, da Lines bestevenninne giftet seg. Til Seoghør.no innrømmer han at denne festen inspirerte ham til å selv ta grep.

Frieriet fant sted i en seilbåt utenfor Nøtterøy i Vestfold, der Ørnulf og Line eier et sommerhus. Til stede var Ørnulfs to barn, Lines ene, samt hennes foreldre.

KAPPESTRID: I vår var Ørnulf med i TV 2-programmet «Det sterkeste kjønn». Her er han sammen med resten av de mannlige deltagerne: Jon Schau, Bjørnar Moxnes, Erik Mortvedt, Tor Endresen, Hans Petter Buraas, Petter Solberg og Gunnar Greve Foto: TV 2
KAPPESTRID: I vår var Ørnulf med i TV 2-programmet «Det sterkeste kjønn». Her er han sammen med resten av de mannlige deltagerne: Jon Schau, Bjørnar Moxnes, Erik Mortvedt, Tor Endresen, Hans Petter Buraas, Petter Solberg og Gunnar Greve Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg delte ut roser til alle som var ombord i båten, men ikke til Line. Etterpå gikk jeg ned på knærne og spurte om hun ville gifte seg med meg, forteller han om den romantiske seansen.

Svaret kom kontant og med masse følelser.

- Hun skrek ja! Etterpå satt hun og skalv i en halvtime, medgir han.

Det nyforlovede paret har ikke bestemt seg for når bryllupet skal stå, men utelukker ikke at det skjer allerede neste år.

 

LES OGSÅ: - Ekstra forelsket da han var borte