KATARINAS VERDEN: 15 år gamle Katarina drømmer om å blir skuespiller. SOL TV har fulgt Oslo-jenta i ett år, gjennom både oppturer og nedturer... Foto: SOL TV
KATARINAS VERDEN: 15 år gamle Katarina drømmer om å blir skuespiller. SOL TV har fulgt Oslo-jenta i ett år, gjennom både oppturer og nedturer... Foto: SOL TVVis mer

Hun skal ta nettet med storm

SOL TV gir deg serien om 15 år gamle Katarina som drømmer om å bli skuespiller.

SEHER.NO: Mandag 3.mars får nettbrukere se en unik premiere på SOL TV. Da er det nemlig premiere på TV-serien "Katarinas verden" - en dokusåpe på 30 episoder.

SOL TV er nyskapende med serien "Katarinas verden", og serien er den første dokusåpen som er produsert for nett.

- Vi i SOL tok kontakt med Storyteller, som er et kjent produksjonsselskap i Norge. Vi hadde lyst til å lage en god og velprodusert nett-tv-serie på nett-brukernes premisser. Per i dag er det ikke mange serier som er profesjonelt produsert kun for nett, og det ønsket vi å gjøre noe med. Derfor gikk vi inn i et samarbeid med Storyteller med det for øyet ay vi skulle lage en god nett-tv-serie, sier ansvarlig i SOL TV, Målfrid Hansen til Seher.no.

I serien møter vi 15 år gamle Katarina som drømmer om å komme inn på dramalinjen på Hartvig Nissen videregående skole. Serien følger henne gjennom ett år, og seerne får ta del i Katarinas mange oppturer og nedturer.

- Vi snakket litt frem og tilbake om hva vi kunne finne på sammen, men da de presenterte Katarina for oss, falt vi umiddelbart for henne. Katarina er en typisk tenåringsjente, og gir et ekte og ærlig innblikk i hvordan det er å være tenåring i dag. Derfor tror jeg veldig mange, også godt voksne, som selv kanskje har tenåringsbarn, kan ha glede av å følge med på denne serien, sier Hansen.

Men hvordan var det egentlig for en 15-åring å ha kamera rundt seg hele tiden?

- Man skulle kanskje ikke tro det, men det er utrolig slitsom å ha kamera rundt seg hele tiden. Det skjer ofte at jeg glemmer at kamera er der. Men jeg er meg selv hele tiden - uansett om det er kamera der eller ikke, sier Katarina til Seher.no.

Hva var din første tanke da du ble spurt om å være med på dette?

- Jeg tenkte bare: Jeg må se bra ut! Men det har jeg lagt fra meg nå, det var bare i starten, sier Katarina.

"Katarinas verden" er produsert av det norske produksjonsselskapet Storyteller, som også står bak TV-serier som "Sydenliv", "Campingliv" og "Dyrlegene".

Hva tenker så Katarina om at hun nå blir kjendis?

- Jeg blir vel ikke akkurat kjendis, kanskje nettkjendis. Nei, jeg har ikke tenkt så mye på det. Jeg tar det bare med ro og lever livet - med oppturer og nedturer som en vanlig tenåring, ler hun til Seher.no.

Vil du vite mer om serien? Sjekk ut "Katarinas verden" på SOL.no, eller på YouTube. 


Nedenfor kan du se et klipp fra "Katarinas verden":

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.