- Hun skal ha minst 1.000 gjester i bryllupet

Kim Kardashian vil skape like mye blest som prins William og Kate.

FRA TO TIL ETT: - Ideen var opprinnelig å ha to bryllup, men nå ønsker hun bare ett gigantisk, mener en kilde å vite om Kim Kardashians bryllupsplaner. Her er hun på en fotoshoot nylig. Foto: All Over Press
FRA TO TIL ETT: - Ideen var opprinnelig å ha to bryllup, men nå ønsker hun bare ett gigantisk, mener en kilde å vite om Kim Kardashians bryllupsplaner. Her er hun på en fotoshoot nylig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Senere denne sommeren gifter realitystjernen Kim Kardashian (30) med sin kjære, basketspilleren Kris Humphries (26). Bryllupet skal angivelig finne sted i California den 20. august, ifølge en kilde til New York Post.

Om denne datoen stemmer eller ikke, begivenheten ser uansett ut til å kunne bli en folksom affære. Ifølge National Enquirer planlegger hun å invitere over 1.000 gjester til den store begivenheten.

- De har ikke funnet lokale ennå, men Kim skal ha, og har allerede invitert, over 1.000 personer. Og listen blir lenger. Ideen var opprinnelig å ha to bryllup, men nå ønsker hun bare ett gigantisk. Mest sannsynlig avslører hun hvor seremonien skal finne sted, men hun ber også gjestene om å signere taushetsavtaler, sier en ikke-navngitt kilde til avisen.

Ifølge kilden er årsaken til de mange invitasjonene at Kardashian ønsker at bryllupet skal bli lagt merke til. I tillegg planlegger hun at den romantiske seansen skal bli en del av hennes TV-show.
 
Realitystjernen skal være inspirert av bryllupet til prins William og hertuginne Catherine, og håper bryllupet vil få oppmerksomhet over hele verden. Sammen med søsteren Khloe skal hun også allerede ha hatt et møte med designeren Vera Wang. På agendaen? Brudekjole, selvsagt...

- Kim ønsker at kjolen skal være tettsittende, med et nesten magisk slep. Samtidig vil hun ha brodert diamanter på den, forteller kilden til National Enquirer.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går det nesten galt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer