- Hun skal føde om to måneder

Men det er under to uker siden Adele slapp babynyheten.

I SKJUL: Sangeren Adele annonserte nylig at hun er gravid med sitt første barn. Men ifølge en kilde skal hun allerede være syv måneder på vei - og omtrent ha levd i det skjulte for å kunne nyte svangerskapet i fred. Her er hun avbildet på The Brit  Foto: All Over Press
I SKJUL: Sangeren Adele annonserte nylig at hun er gravid med sitt første barn. Men ifølge en kilde skal hun allerede være syv måneder på vei - og omtrent ha levd i det skjulte for å kunne nyte svangerskapet i fred. Her er hun avbildet på The Brit Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den prisbelønte britiske artisten Adele (24), blant annet kjent for hitlåten «Rolling in the Deep», har visstnok båret på en svært dyp hemmelighet.   

For under to uker siden slapp hun nyheten om at hun og kjæresten Simon Konecki (37) venter sitt første barn sammen. Men da skal «Someone like you»-sangeren allerede ha holdt graviditeten skjult i hele syv måneder. Adeles termin skal altså være så tidlig som i september, skriver The Sun.

Hun har omtrent levd som en eremitt i lang tid for å holde på hemmeligheten i det lengste, hevder en innsidekilde overfor heatworld.com ifølge The Sun:

- Adele har så vidt forlatt huset de siste månedene, for å kunne holde graviditeten for seg selv så lenge som mulig. Hun sluttet å trene for noen få måneder siden, og siden da har alt dreid seg om babyen.

24-åringen offentliggjorde selv den gledelige nyheten på hjemmesiden sin. Da understreket hun samtidig at hun ønsket at publikum skulle respektere parets privatliv i denne «dyrebare tiden». Og tydeligvis har i hvert fall Adele gjort en hederlig innsats for å få nyte svangerskapet i fred...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg på nasjonaldagen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer