- Hun skal føde innen nyttår

Superstjernen Beyoncé er mer gravid enn hva alle trodde.

RØPER TERMINEN: Det er i forbindelse med videoen «Countdown», som ble spilt inn 23. september, at Beyoncé røper at hun på det tidspunktet var seks måneder på vei. Foto: Youtube
RØPER TERMINEN: Det er i forbindelse med videoen «Countdown», som ble spilt inn 23. september, at Beyoncé røper at hun på det tidspunktet var seks måneder på vei. Foto: Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Beyoncé er lenger inne i graviditeten enn hva pressen først trodde.

Allerede innen klokken slår 12 på nyttårsaften har hun nemlig blitt mamma - i hvert fall hvis den planlagte terminen slår til, skriver danske Ekstrabladet. For mens det hele tiden har vært antatt at sangerinnen skulle føde i februar, så forteller hun nå i en ny video, som er innspilt 23. september, at hun på dette tidspunktet er hele seks måneder på vei.

Dermed når hun altså de planlagte 40 uker like før nyttår.

Det er under opptakene til musikkvideoen «Countdown» at den lille videosekvensen er tatt opp. Sekvensen viser Beyoncé som holder dagens utgave av New York Daily News i hånden. På forsiden er det et bilde av henne med overskriften «Oh, baby!».
 
- Akkurat nå er jeg igang med å ta opp videoen. Og jeg er seks måneder på vei, selv om jeg later som om magen er flat. Heldigvis kan man ikke helt se det når man ser meg forfra. Men jeg skal ikke vende siden til, sier hun i videoen, ifølge Ekstrabladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her fryktet hun at hun skulle røpe graviditeten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer