Hun sjokkerer Robinson-deltagerne

Synnøve er en av fire nye deltagere som snur «Robinsonekspedisjonen» på hodet. Møt alle her!

NY ROBINSON-DELTAGER: Synnøve Kalleklev fra Fosnavåg er en av fire vestlendinger som overrasker årets Robinson-deltakere med å komme inn i ekspedisjonen søndag. Foto: TV3
NY ROBINSON-DELTAGER: Synnøve Kalleklev fra Fosnavåg er en av fire vestlendinger som overrasker årets Robinson-deltakere med å komme inn i ekspedisjonen søndag. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Årets utgave av realityserien «Robinson-ekspedisjonen» har i stor grad dreid seg om en landsdelskamp mellom lag fra Sør-Norge og Nord-Norge, men i søndagens program blir TV3-serien snudd på hodet.

Mens de eksisterende deltakerne ble flyttet til motsatt ende av Malaysia på grunn av denguefeberutbruddet i Robinson-leiren, flyttet et nytt lag inn på det nye innspillingsstedet.

Laget - som kun består av vestlendinger - skal kjempe om seieren på like fot med de eksisterende deltagerne.

- Egentlig var det meningen at vi skulle ned tidligere, men på grunn av denguefeber-utbruddet fikk vi beskjed om at alt var avlyst, og det var jo synd fordi vi hadde gledet oss til dette. Men så en uke senere ble vi oppringt og spurt om vi kunne dra likevel.

- Rektor og undervisninginspektør på skolen min visste jo hva jeg skulle, men jeg fikk et lite forklaringsproblem da jeg først skulle dra, så kom på jobb likevel, og så dro igjen etter en uke, sier Fosnavåg-jenta Synnøve Kalleklev og ler til Seher.no.

26-åringen - som til daglig jobber som vikarlærer - ble påmeldt av fjorårets Robinson-deltager Astrid Dyson, som er en tidligere studievenninne.

- Først trodde jeg det var tull, men da Astrid bekreftet det, var det bare å hive seg med. Jeg er glad i friluftsliv, og har vært i Malaysia før, så klimaet kom ikke som noen overraskelse, sier hun.

Kalleklev innrømmer at hun var spent på mottagelsen fra de andre deltagerne da de møtte dem for første gang.

- Jeg føler vi ble tatt godt i mot, men det var nok noen som tenkte «vestlendingene skal ut». Vi som kom inn hadde ikke så mye annet valg enn å stå sammen i allianse fra starten av, sier hun til Seher.no.

Dette er de nye deltakerne i «Robinsonekspedisjonen»:

Lisbeth Larsen

Alder: 27 år
Fra: Karmøy
Sivilstatus: Singel
Yrke: Masterstudent i idrettspsykologi
Personlig eiendel: Forstørrelsesglass

Synnøve Kalleklev
Alder: 26 år
Fra: Fosnavåg (Møre og Romsdal)
Sivilstand: Samboer
Yrke: Friidrettstrener og lærervikar
Personlig eiendel: Hårbørste

Kim Moe Cesar
Alder: 25 år
Fra: Bergen
Sivilstand: Forlovet
Yrke: Daglig leder i malerfirma
Personlig eiendel: Branndrakt

Bjørnar Fåfeng Rødal
Alder: 29 år
Fra: Stavanger
Sivilstand: Singel
Yrke: Offshorearbeider
Personlig eiendel: Hawaiislynge

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Angrer på at jeg prøvde steroider