- Hun sjekket opp eks-venninnens mann

Madonnas venner skal nå ha snudd ryggen til superstjernen.

UTSTØTT? Madonna skal ha gått langt over streken, og blir - påstås det - noe frøset ut av sine venner. Foto: All Over Press
UTSTØTT? Madonna skal ha gått langt over streken, og blir - påstås det - noe frøset ut av sine venner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen og verdensikonet Madonna (53) var en gang den kvinnen som hele den fasjonable verden helst ville ses sammen med og den som folk flest gjerne ville henge sammen med.

Den gang var superstjerner som skuespiller Gwyneth Paltrow, designeren Stella McCartney, popstjernen Beyonce og hennes mann, Jay-Z, samt skuespiller Kate Hudson og sangeren Fergie i Madonnas vennekrets.

Nå skal det hele imidlertid ha tatt en dramatisk vending. 

Vennene hennes har nå nemlig vendt henne ryggen. Ifølge blant annet danske Kig Ind er Madonna rett og slett mobbet ut i kulden.

Grunnen til Madonnas påståtte ensomhet skal være at hun har lagt an på sin tidligere bestevenninne Gwyneth Paltrows mann, Coldplay-vokalisten Chris Martin. Danske Se og Hør skriver derimot at vennene har vendt 53-åringen ryggen fordi hun skal ha kritisert forholdet mellom Paltrow og Martin med at de ikke passer sammen.

Om årsaken er den ene eller den andre - eller ingen av dem: Madonna skal i hvert fall smertelig ha fått erfare at slikt gjør man ikke ustraffet. Selv om man er en legende i artist-sammenheng.

Det skal nemlig ha vært Gwyneth Paltrow selv som har fått den eksklusive vennekretsen til å gi Madonna den kalde skulder og til å droppe ethvert vennskap og samvær med den amerikanske sangerinnen, som for det meste oppholder seg i London.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Han tok initiativet til fred mellom far og datter  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer