GLIMT I ØYET: - Jenny har kjempeglimt i øyet, hun sjarmerer hvem som helst. Hun er veldig folkelig, i tillegg til at hun kan svinge seg på dansegulvet. Det har jeg sett selv - dog litt motvillig - på diverse lørdagskvelder når hun kanskje ikke er he Foto: Anders Myhren/Seher.no
GLIMT I ØYET: - Jenny har kjempeglimt i øyet, hun sjarmerer hvem som helst. Hun er veldig folkelig, i tillegg til at hun kan svinge seg på dansegulvet. Det har jeg sett selv - dog litt motvillig - på diverse lørdagskvelder når hun kanskje ikke er he Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Hun sjarmerer hvem som helst

Den norske superduoen holder egen fest for "Skal vi danse"-venninnen.

SEHER.NO: Den populære rapduoen "Erik og Kriss" debuterte sist uke som programledere i TVNorge-satsingen "Grease". Men det er ikke bare sine egne TV-opptredener som sitter i hodet på de humørfylte guttene.

Fredag skal nemlig TVNorge-duoens gode venninne debutere i årets versjon av "Skal vi danse".

Se videointervju med Erik og Kriss nederst i saken!

Fredag er det duket for den store sesongpremieren av TV 2-suksessen "Skal vi danse", med Jenny Skavlan i ett av de elleve danseparene. Akkurat det gjør Erik Mortvedt og Kristoffer Tømmerbakke litt ekstra oppstemt.

- Vi skal heie, og bruke opp kontantkortene våre. Vi har tenkt å gjøre den her varm i hvert fall, gliser rapduoen overfor Seher.no, mens de peker på sine mobiltelefoner.

De "nyslåtte" programlederne har allerede rukket å lage en plan for hva de skal gjøre under Jennys første dans. Men planen har ikke tilholdssted på tribunen i salen der venninna skal danse.

Hvem tror du vinner "Skal vi danse?". Ta diskusjonen på SOl.no her

- Vi får sikkert ikke lov til å komme inn engang. Derfor lager vi sikkert en fest - jeg og Kriss - et eller annet sted. Etterpå får vi sende en melding til henne - som vi sikkert ikke får svar på en gang, forteller Erik.

De to TV- og musikk-sjarmørene har stor tro på at venninna skal gjøre det godt som danser.

- Jenny har kjempeglimt i øyet, hun sjarmerer hvem som helst. Hun er veldig folkelig, i tillegg til at hun kan svinge seg på dansegulvet. Det har jeg sett selv - dog litt motvillig - på diverse lørdagskvelder når hun kanskje ikke er helt i slaget. Men hun har det inne, sier Kriss.

Og:

 - Det beste for henne i "Skal vi danse" er nok at folk får sjansen til å bli bedre kjent med henne. Hun er blant de aller morsomste jentene jeg kjenner, legger Erik til.  

- På hvilke områder kan hun falle gjennom, tror dere?

- Det er sikkert ikke et pluss at hun har vært med i videoen vår, gliser Kriss, mens Erik nikker bekreftende.

- Det trekker henne nok ned, ja, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

Hvem tror du vinner "Skal vi danse?". Ta diskusjonen på SOl.no her

LES OGSÅ: Rasebråk i "Grease"

Se videointervju med Erik og Kriss her:


[obj:media:6815]