Kourtney Kardashian:

- Hun setter stor pris på Scotts nye, unge flamme

Kourtney Kardashian støtter eks-samboerens valg av kjæreste.

BEDRE FORHOLD: Kourtney Kardashian skal ifølge kilder nær TV-profilen være glad for at Scott Disicks nye kjæreste Sofia Richie ser ut til å få ham til å leve et sunnere liv. Foto: NTB Scanpix
BEDRE FORHOLD: Kourtney Kardashian skal ifølge kilder nær TV-profilen være glad for at Scott Disicks nye kjæreste Sofia Richie ser ut til å få ham til å leve et sunnere liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den siste tiden har «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Scott Disck (34) ikke lagt skjul på sine følelser for sin nye flamme, modellen Sofia Richie (19).

Det var i juni ryktene først begynte å svirre rundt det hete paret, men den gang hevdet Richie at de kun var gode venner. I senere tid har duoen blitt observert i het omfavnelse, og det er ikke lenger i tvil om at vennskapet har utviklet seg til noe mer.

Det skal imidlertid ikke Scotts tidligere samboer, og mor til hans tre barn, Kourtney Kardashian (38) ha noe imot.

- Kourtney har ingen problemer med at eksen hennes dater noen andre. Hvis han er lykkelig er hun lykkelig, sier en kilde til TMZ som skal være en nær venn av Kourtney Kardashian.

Hyller Scotts nye kjærlighet

Ifølge kilden skal Kourtney synes det er fint at Scott har gått videre.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

- Hun tror det er ekte kjærlighet, og det føles godt at han har gått videre, sier kilden.

I tillegg ser det ut til at Scott har oppført seg bra etter at han møtte Sofia, og det skal Kourtney sette stor pris på, skriver nettstedet.

Scott har nemlig slitt med store alkoholproblemer og har vært inn og ut av rehab opptil flere ganger.

Hverken Kourtney eller Scott har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter under bildet:

OPPSLUKT AV HVERANDRE: Sofia og Scott klarer ikke å holde seg unna hverandre. Her om bord på en båt i Miami. Foto: NTB scanpix
OPPSLUKT AV HVERANDRE: Sofia og Scott klarer ikke å holde seg unna hverandre. Her om bord på en båt i Miami. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter at det ble slutt mellom «Keeping up with the Kardashians»-paret har Kourtney satt strenge krav til Scott for at han skal få treffe barna - og det ser det ut til at Scott har fulgt opp.

Tidligere denne måneden tok nemlig Scott en pause fra kjæresten for å holde kontakten med sine barn, og tok med sønnen Mason (7) og datteren Penelope (5) til restauranten King's Fish House for å spise middag.

Fant kjærligheten på ny

Og det er ikke bare Scott som oser av forelskelse om dagen.

Kourtney har også gått videre etter det flere år lange av- og på- forholdet.

Keeping up with the Kardashians»-stjernen har de siste årene vært åpen om sitt turbulente forhold til sin ekskjæreste, samtidig som ryktene rundt 38-åringen og hennes nye flamme, Younes Bendjima (23) har svirret stadig sterkere det siste året.

Mens Scott tilbrakte tid med barna nylig, benyttet Kourtney Kardashian til å pleie kjærligheten i Paris, sammen med sin nye flamme, modellen Younes Bendjima (23).

Paret har datet siden mai, og har blant annet tidligere pleiet sine franske følelser under en romantisk båtferie i Middelhavet.

Saken fortsetter under bildet:

MOTEINTERESSERTE: Younes Bendjima virker å være like interessert i mote som Kourtney Kardashian. Her er turtelduene sammen under en motevisning under Paris Fashion Week i september. Foto: NTB Scanpix.
MOTEINTERESSERTE: Younes Bendjima virker å være like interessert i mote som Kourtney Kardashian. Her er turtelduene sammen under en motevisning under Paris Fashion Week i september. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Tre graviditeter

Men det er ikke bare kjærlighetsrykter og forelskelse som står på agendaen til den verdenskjente Kardashian-familien om dagen.

Kim Kardashian dynket i mel på rød løper av pelsmotstander. Dette skjedde i forbindelse med at Kardashian skulle lansere sin nye parfyme i West Hollywood i USA. Video licensed from Splash News/All Over Press Vis mer

Etter at det ble kjent at både Kim Kardashian (36), Khloé Kardashian (33) og Kylie Jenner (20) skal vente barn i løpet av noen måneder, har Kourtney og de andre medlemmene av Kardashian-familien fått mange nye ting å prate om.

Kim har selv holdt tett om ryktene, men letter nå endelig på sløret. I et nytt klipp, publisert som en teaser for den kommende sesongen av «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim at det er sannhet i ryktene, skriver People.

I klippet snakker hun med søsteren Khloé (33) på iPhone-tjenesten FaceTime.

- Hva skjer hver gang jeg spør «gjett hva?», sier hun i klippet, mens hun FaceTimer med søsteren Khloé.

- Gravid. Den personen er da gravid, svarer Khloé monotont til søsteren.

- Vi skal ha et barn, roper Kardashian, etterfulgt av et gledeshyl.

I april avslørte Khloé at hun ønsker å stifte familie med sin nye flamme Tristan Thompson (26).

- Jeg vil gjerne ha min egen familie, og vi har snakket om det. Tristan er allerede far, og jeg vet med sikkerhet at han vil bli en fantastisk pappa, fortalte TV-stjernen til E! News den gang.

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

Etter at Khloé selv avslørte at hun har sluttet på p-piller, hevder en kilde nær stjernen til kjendisnettstedet Heat World, at 33-åringen allerede skal være gravid.

Kylie Jenner har ikke kommentert ryktene rundt sin angivelige graviditet ennå, men nå ser det ut til at Kris Jenner, Kylies mamma, tar gleden på forskudd og har allerede store planer for det kommende barnebarnet.

– Hun vil definitivt lage en serie om Kylies graviditet. Hun har bare ikke funnet den beste måten å gjøre det på enda, sier en kilde, som skal være en nær venn av familien, til Radar Online.

LES OGSÅ: John Arne Riise fikk sjokk da Kardashian-regningen kom på bordet