- Hun ser ut som et skjelett

Superstjernen har gått ned flere kilo etter sykdommen...

AKUTT SYK: Cheryl ble akutt Malaria-syk da hun var i Tanzania. Foto: Stella Pictures
AKUTT SYK: Cheryl ble akutt Malaria-syk da hun var i Tanzania. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen Cheryl Tweedy (27), tidligere Cheryl Cole, ble nylig alvorlig Malaria-syk da hun var i Tanzania med «X Factor». Fredag ble hun skrevet ut fra sykehuset, og nå kan News of the World melde at den allerede slanke stjernen har blitt enda slankere.

Ifølge avisen har Cheryl mistet 3,5 kilo som følge av sykdommen. Nå veier hun kun 44 kilo.

«Hun ser ut som et skjelett, og er så tynn at beina i kroppen stikker ut. Hennes tilstand er så skrøpelig at legene nekter henne å danse. Og det kan bli seks måneder før hun kan gå gjennom scene-rutinene sine igjen», skriver avisen.

- Cheryl er alt for tynn. Hun var et sted mellom 47 og 50 kilo før, men hun spiser ingenting akkurat nå. Hoftebeina stikker bokstavelig talt rett ut. Hun kommer ikke til å danse på en stund. Rutinene hennes var utmattende, sier en kilde til News of the World.

Nå har kroppsmasseindeksen til Cheryl droppet fra sunne 19.8 til 17.4, som er undervektig. Enkelte modellbyråer har en BMI på 18.5 som minimum.

Cheryl selv forstår at hun er nødt til å skaffe de få kiloene tilbake, men akkurat nå under restitusjonsperioden, er det veldig vanskelig.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Cheryl hjemme etter sykehusmarerittet