- Hun ser ut som et levende skjelett

Ektemannens sykehusopphold har satt sine spor...

STRESS: Tori Spellings ektemann, Dean McDermott, ble utskrevet fra sykehuset torsdag etter å ha vært involvert i motorsykkelulykke. Det kan se ut til at stresset har satt sine spor på den ekstremt tynne stjernen. Man kan tydelig se ribbeina stikke ut i Foto: Stella Pictures
STRESS: Tori Spellings ektemann, Dean McDermott, ble utskrevet fra sykehuset torsdag etter å ha vært involvert i motorsykkelulykke. Det kan se ut til at stresset har satt sine spor på den ekstremt tynne stjernen. Man kan tydelig se ribbeina stikke ut i Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Realitystjernen Tori Spelling (37) ble nylig fotografert, enda skralere enn vanlig.

Spellings ektemann, Dean McDermott, ble utskrevet fra sykehuset torsdag etter å ha vært involvert i en dramatisk motorsykkelulykke. Og det kan se ut til at stresset har satt sine spor på den ekstremt tynne stjernen.

«90210»-stjernens armer var fyrstikktynne, og hennes bryst var innsunket, noe som forårsaket et innhulet mellomrom mellom brystimplantatene hennes. Da hun snudde seg rundt, kunne man tydelig se ribbeina stikke ut i fra ryggen hennes, skriver Daily Mail.

Tori, som nærmest ukentlig må ut og avkrefte anoreksiarykter, så mer ut som et levende skjelett der hun bar sin 3 år gamle sønn Liam, på sine benete hofter, mener den britiske tabloiden.

Realitystjernen har tidligere innrømmet at hun selv synes hun er for tynn, men hun legger skylden på sykdom.

- Jeg var syk i flere måneder, og jeg klarte ikke spise. Jeg ser selv at jeg er for tynn. Jeg har vært hos legen for å prøve å finne ut hvorfor, sier Spelling til People.

Spelling, som er 167 centimeter høy, veide sjokkerende 41 kilo på sitt laveste, men i det siste hevdes hun å ha jobbet hardt for å legge på seg. Hun klarte å legge på seg nærmere 5 kilo - men nå ser det ut til at tv-stjernen har mistet alt igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Svineinfluensa gjorde meg tynn