Lorraine Kelly og Madonna:

- Hun ser ut som et kokt egg

TV-profilen går hardt ut mot den verdenskjente sangeren.

KOMMENTERER UTSEENDET: Lorraine Kelly holder ikke igjen når det kommer til superstjernen Madonnas siste video. James Bailey/ITV/Shutterstock/NTB
KOMMENTERER UTSEENDET: Lorraine Kelly holder ikke igjen når det kommer til superstjernen Madonnas siste video. James Bailey/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Mandag denne uken skapte «Material Girl»-sangeren, Madonna (64), overskrifter verden over da hun tilsynelatende kom ut av skapet.

I en video på TikTok sto hun med en truse i hånden med teksten «Hvis jeg bommer, er jeg homofil» over skjermen.

Hun kastet så trusen mot en søppelbøtte, men traff ikke. Deretter trakk verdensstjernen på skuldrene og så var videoen over. Dette fikk medier til å spekulere på hvorvidt dette var Madonnas måte å komme ut av skapet på, noe Se og Hør også omtalte.

Det er imidlertid ikke bare innholdet i videoen som har ført til forskjellige uttalelser. Også sangerens utseende har fått oppmerksomhet, skriver Daily Mail.

UTE AV SKAPET? Den verdenskjente sangerinna Madonna delte en ny video med fansen hvor hun angivelig sier at hun er homofil. Video: Tiktok/@Madonna Vis mer

- Ser ut som et kokt egg

Talkshow-vertinnen Lorraine Kelly (62) har også sett videoen til Madonna, men er tilsynelatende mer opptatt av sangerens ansikt enn det den handler om.

- Er det faktisk Madonna? Jeg kjenner henne ikke igjen! utbryter Kelly i programmet «Lorraine», ifølge Daily Mail.

MADONNA: Slik ser sangfuglen ut i videoen Lorraine Kelly kommenterer. Foto: Skjermdump / TikTok @madonna
MADONNA: Slik ser sangfuglen ut i videoen Lorraine Kelly kommenterer. Foto: Skjermdump / TikTok @madonna Vis mer

Videre kommenterer hun de endringene 64-åringen tilsynelatende har gjort med utseendet sitt.

- Ærlig talt, hva har hun gjort? Hun var så vakker - hvorfor, hvorfor, hvorfor gjør kvinner slikt mot seg selv? sier hun før hun sammenligner Madonna med en matrett:

- Hun ser ut som et kokt egg, det ser ut som hun ikke har noen trekk. Jeg blir sur fordi jeg liker henne veldig godt, det gjør jeg virkelig.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer

En kameleon

Madonna har i en årrekke vært kjent for å stadig endre utseendet og uttrykket sitt. Det har vært hennes måte å relansere seg selv på, skriver Entertainment Weekly.

IKONISK: Madonnas velkjente antrekk fra MTV Video Music Awards i 1984. Foto: AP Photo, File / NTB
IKONISK: Madonnas velkjente antrekk fra MTV Video Music Awards i 1984. Foto: AP Photo, File / NTB Vis mer

På 80-tallet var Madonna et stort moteikon, og antrekket hun brukte da hun fremførte «Like a Virgin» på den aller første MTV Video Music Awards, har gått ned i historiebøkene.

Stilendringene har gjennom årene også inspirert moteverdenen. Da Madonna ga ut «Confessions on a dancefloor» var discostilen populær, og da hun ofte brukte cowboyhatt inspirerte hun motedesignere verden over.

LES OGSÅ: - Må ta en pause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer