EN UOPPREDD SENG?: Sharon Stone sammenligner Meryl Streeps utseende med en uoppredd seng. Foto: Stella
EN UOPPREDD SENG?: Sharon Stone sammenligner Meryl Streeps utseende med en uoppredd seng. Foto: StellaVis mer

- Hun ser ut som en uoppredd seng

Var det ment som et kompliment, Sharon?

SEHER.NO: Meryl Streep (60) er kjent som en av Hollywoods aller beste skuespillere. Sharon Stone (51) mener grunnen til Streeps utallige skuespillerjober, er basert på utseendet - men det er ikke nødvendigvis ment som noe kompliment.

- Meryl Streep ser ut som en uoppredd seng, smeller det fra Sharon Stone i et intervju med magasinet Tatler ifølge UsMagazine.

Men selv om Stone synes "Oscar"-vinneren ser noe "dagligdags" ut, legger hun til at hun synes utseendet hennes ser ekte og jordnært ut.

- Meryl Streep får mange jobber, fordi hun ser ut som en person som alle kan kjenne seg igjen i. Jeg ser på henne og tenker "Jeg løper etter barna mine, foreldrene mine har flyttet inn, jeg tar oppvasken" - hun ser ut som meg i det virkelige liv, sier Sharon Stone.

Når det gjelder sitt eget utseende insisterer Stone på at hun også er 100 prosent ekte.

- Jeg har ikke gjort noe med meg selv. Ingen Botox, eller noe annet. Jeg prøvde Botox en gang, men jeg likte ikke måten jeg så ut. Det så ut som jeg hadde et stort ballong hode.

Så hvordan opprettholder Stone sitt ungdommelige utseende?

- Jeg trener på den gode gammeldagse måten. Det koster litt innsats, men det du får tilbake gjør det er verdt det, forteller hun

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Hater å date menn under 40