OPPBLÅSBAR: Kjendisbloggen Dlisted.com mener Christina Aguilera ser ut som en sexdukke. Foto: All Over Press
OPPBLÅSBAR: Kjendisbloggen Dlisted.com mener Christina Aguilera ser ut som en sexdukke. Foto: All Over PressVis mer

- Hun ser ut som en sexdukke

Christina Aguilera får gjennomgå etter en konsert i LA lørdag.

Av: Thomas Horni

SEHER.NO: Det er kjendisbloggen Dlisted.com som stiller spørsmål ved om det virkelig var Christina Aguilera (27) som opptrådte på åpningen av Trump Dubai i Los Angeles lørdag, eller om det var en oppblåsbar sexdukke.

- Og med "opptre", så gjorde hun antakeligvis sin vanlige jodling mens hun veivet armene opp og ned, som en gal hjemløs kvinne som prøver å få bussen til å stoppe, skriver Dlisted.com.

Lettkledd, med vidåpen munn og knallrød leppestift, var det mye som kunne minne om en oppblåsbar dukke som sto på scenen.

Michael K, som driver kjendisbloggen, hevder Aguilera gjør seg selv til latter ved den overdrevne bruken av leppestiften.

- Jeg tror det er farlig for henne å lukke munnen. Hvis leppene hennes så vidt berører hverandre, vil den utrolige mengden maling hun bruker, få de til å klistre seg sammen. Hun vil trenge umiddelbar hjelp om det skjer, skrives det i bloggen.

Aguilera hevdet tidligere i år at morsrollen ville forandre henne til et bedre menneske, og at hun aldri mer ville kle seg sjokkerende og dristig. Nå gjenstår det å se om hun er på vei tilbake til gamle takter.

LES OGSÅ: Frekt glimt fra fortiden