- Hun ser ut som en gutt

Miley Cyrus sammenlignes med Jim Carrey etter sitt siste besøk hos frisøren.

HEI SVEIS: Miley slaktes for sin nye bollesveis. Flere nettsteder syns popstjernen ser ut som en mann. Foto: FameFlynet
HEI SVEIS: Miley slaktes for sin nye bollesveis. Flere nettsteder syns popstjernen ser ut som en mann. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Miley Cyrus (21) er kjent for å eksperimentere med forskjellige stiler og antrekk, men denne gangen har hun kanskje gått for langt.

21-åringen har nå klippet bollesveis. Noe som gjør at flere nettsider hevder gjør at hun ser ut som en mann.

Lengst i slakten går den britiske avisen Daily Mail som påpeker at popstjernen nå ligner på Jim Careys karakter Lloyd Christmas i filmen «Dum og Dummere» fra 1994.

COMEBACK: Jim Carrey og Jeff Daniels er for tiden i gang med å spille inn en oppfølger til filmen «Dum og Dummere». Foto: Stella Pictures
COMEBACK: Jim Carrey og Jeff Daniels er for tiden i gang med å spille inn en oppfølger til filmen «Dum og Dummere». Foto: Stella Pictures Vis mer

Miley hadde et hektisk år i fjor. Hun røyket hasj på scenen, viste undertøyet på fest, stilte naken i egen musikkvideo, dumpet forloveden og rumperistet på julenissen.

Cyrus startet som en søt barnestjerne i rollen som Hannah Montana, men er nå en sexy, frekk popstjerne som elsker å sjokkere.

Noe hun nå har gjort på nytt med sin nye frisyre.

Jim Carrey er for tiden i gang med å spille inn en oppfølger til «Dum og Dummere».

LES OGSÅ:  Miley Cyrus til Norge


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer