- Hun ser ut som en flaggermus

Nicole Kidman får skylden for å ødelegge for Botox-industrien.

ER DET LIKT?: - Nicole ser ut til å ha tatt Botox to-tre uker før en stor begivenhet, så når hun for eksempel går på scenen på Oscar-utdelingen ser hun stivfrossen og rar ut, sier legen som sammenligner Nicole Kidman med en flaggermus. Foto: Scanpix/Stella
ER DET LIKT?: - Nicole ser ut til å ha tatt Botox to-tre uker før en stor begivenhet, så når hun for eksempel går på scenen på Oscar-utdelingen ser hun stivfrossen og rar ut, sier legen som sammenligner Nicole Kidman med en flaggermus. Foto: Scanpix/Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nicole Kidman (40( har brukt så mye Botox, at hun har gitt den kosmetiske industrien et nytt navn "flaggermus ansikt", hevder en ledenden botox-ekspert i Canada ifølge The Daily Mail.

Hva mener du? Stem til høyre i saken.
Hollywoodstjernen selv, nekter for å ha brukt antirynke behandlingen, og sa nylig at utseende hennes er helt naturlig.

Men doktor Martin Braun, insisterer på at Kidman uten tvil har vært en ”entusiastisk bruker” av Botox. På en konferanse i Queensland kom han med uttalelser om at hun har brukt for mye til feil tid, av stoffet som paralyserer musklene i ansiktet.

- Nicole ser ut til å ha tatt Botox to-tre uker før en stor begivenhet, så når hun for eksempel går på scenen på Oscar-utdelingen ser hun stivfrossen og rar ut, sier Braun.

- Hun ser ut som en flaggermus med for høye øyebryn, og når hun gråter etter å ha mottatt Oscar er det ingen ting som rører seg i ansiktet, sier han. 

Tidligere denne uken viste Seher.no sjokkbildene av den gravide stjernen, bare en uke etter Oscar-utdelingen. Da var ansiktet noe ganske annet enn det var på den røde løperen.

- Dette hjelper ikke på jobben vår, for vi får faktisk kvinner som kommer og sier at: Slik vil vi ikke se ut, sier Braun.

Han får støtte fra en annen ekspert fra Nicole Kidmans hjemland Australia.

- Hun bruker for mye, spesielt i panna, sier doktor Gabrielle Caswell.
- Hun er litt for rynkefri for en australier med hennes hudtone, sier legen.
Caswell hevder at både Elle Macpherson, Kylie Minogue og Angelina Jolie er andre stjerner i Botox-klubben.
Doktor Braun på sin side hevder 99 prosent av alle stjernene i Hollywood bruker Botox.

LES OGSÅ: Kidmans sanne ansikt
- Men de liker ikke å innrømme det, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer