- Hun ser ut som en dronning

Lily Collins vekker stor begeistring på filmfestivalen i Roma.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Lily Collins (25) er datter av Genesis-vokalist og rockestjerne Phil Collins (63), men under filmfestivalen i Roma søndag var det hun som rocket på den røde løperen.

Den unge stjernen, som er aktuell med hovedrollen i den romantiske komedien «Love, Rosie» under festivalen, vakte oppsikt i en majestetisk kjole fra designer Elie Saab.

Britiske Daily Mail er fra seg av begeistring over 25-åringens look i den fotside kjolen, som glir fra en dyp lilla farge øverst og over til lavendel- og syrintoner i skjørtet.

Avisen skryter av «Lille speil på veggen der»-stjernens valg av frisyre og sminke, som skiller seg klart fra måten haute couture-kjolen var stylet på da Elie Saab viste den på catwalken i januar.

YNDIG: På catwalken under  Paris Fashion Week i januar, var Eli Saab-kjolen derimot stylet med diskret sminke og en alveaktig frisyre.  Foto: FameFlynet Sweden
YNDIG: På catwalken under Paris Fashion Week i januar, var Eli Saab-kjolen derimot stylet med diskret sminke og en alveaktig frisyre. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Collins gikk for lilla øyenskygge, catliner og burgunderrød leppestift. Og kombinert med mørk neglelakk, diskrete smykker og retro-krøller med en markant sideskill, gav filmstjernen eventyrkjolen et hipt og rocka uttrykk.

Elie Saab er et yndet valg når Hollywood-stjernene skal plukke ut antrekk til den røde løperen. «Gravity»-skuespiller Sandra Bullock var blant Oscar-utdelingens flotteste da hun stilte i en glamorøs blondekjole fra designeren på prisutdelingen i 2013.

STRÅLTE: Lily Collins var i topp humør på den røde løperen i Roma søndag, og den unge filmstjernen var en moderne retro-skjønnhet med rocka negler og minimalistiske smykker.  Foto: Stella Pictures
STRÅLTE: Lily Collins var i topp humør på den røde løperen i Roma søndag, og den unge filmstjernen var en moderne retro-skjønnhet med rocka negler og minimalistiske smykker. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den mørke skjønnheten, som er kjæreste med skuespiller Thomas Cocquerel, smilte strålende på filmpremieren mens hun vinket og lot seg fotografere sammen med fansen.

Hun fikk selskap på den røde løperen av «Love, Rosie»-regissør Christian Ditter og motspiller Sam Claflin (28), som var kjekk i en dress fra Dolce & Gabbana. Men «The Hunger Games: Catching Fire»-kjekkasen klarte ikke helt å måle seg med flotte Lily Collins!

«Love, Rosie» har norsk kinopremiere den 7. november.

OMSVERMET: Lily Collins flankert av motspiller Sam Claflin (t.v) og «Love, Rosie»-regissør Christian Ditter på filmens premiere under filmfestivalen i Roma søndag.  Foto: REX/All Over Press
OMSVERMET: Lily Collins flankert av motspiller Sam Claflin (t.v) og «Love, Rosie»-regissør Christian Ditter på filmens premiere under filmfestivalen i Roma søndag. Foto: REX/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg måtte trygle Steven om å skyte meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer