- Hun ser ut som en diskokule i kjole

Her er de best, verst og rarest kledde fra SAG-utdelingen natt til mandag.

BEST OG VERST: Mila Kunis, Jane Krakowski og Sofia Vergara var blant kveldens best- og verst kledde under søndagens SAG utdeling i LA. Foto: Stella Pictures / All over press
BEST OG VERST: Mila Kunis, Jane Krakowski og Sofia Vergara var blant kveldens best- og verst kledde under søndagens SAG utdeling i LA. Foto: Stella Pictures / All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildespesial med alle kjolene fra SAG nederst i saken!

SEHER.NO: Søndag ble den årlige Screen Actors Guild (SAG)-utdelingen avholdt i Shirine Auditorium i Los Angeles.

Prisutdelingen, som ofte regnes for å gi en slags prognose på hvem som vil vinne under Oscar i februar, samlet flere av de største profilene innen underholdningsbransjen, og lite overraskende var det store Oscar-favoritter som Natalie Portman, Colin Firth og Christian Bale som stakk av med de gjeveste prisene.

Høygravide Portman, som stolt viste frem sin stadig voksende babymage, var også blant kveldens best kledde kjendiskvinner, og så slående vakker ut i en hvit stroppeløs kjole fra Azarro, clutch fra Roger Vivier og smykker fra Tiffanys til en verdi av nærmere 12 millioner kroner, skriver Radar Online.

Også Portmans «Black Swan»-kollega Mila Kunis var blant kveldens soleklare klesvinnere. Skuespillerinnen ankom den røde løperen i en nydelig rød chiffonkjole fra Alexander McQueen. Kunis bar også et lekkert armbånd fra Cartier.

«Frustrerte Fruer»-skjønnhet Eva Longoria ser endelig ut til å ha kommet over det tøffe bruddet med basketektemannen Tony Parker, og tok pusten fra alle da hun ankom SAG-utdelingen søndag kveld. 

Skuespillerinnen så ut som en gresk gudinne i en nydelig kjole fra Georges Hobeika. Som accessoirer hadde hun på seg et par lekre diamantøredobber fra Neil Lane.

Kveldens desidert mest sexy var imidlertid «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara, som viste frem sine kvinnelige former i en svært dypt utringet Roberto Cavalli kjole som overlot svært lite til fantasien. Skuespillerinnen bar også et par 10 karat diamantøredobber og et 9 karat diamantarmbånd fra Chopard.

Hvem synes du var kveldens best kledde under SAG? Stem til høyre!

Også realitystjernen Kim Kardashian fikk mye skryt for sitt antrekk. Den formfulle tv-stjernen bar en barskuldret smykkedekorert kjole fra Marchesa, Christian Louboutin sko og smykker fra Lorraine Schwartz.

- Jeg føler meg som en prinsesse, skrev hun på sin Twitter-side mens hun gjorde seg klar til festen søndag kveld.

Det var imidlertid ikke alle som høstet like gode ord for sitt valg av antrekk under SAG-utdelingen.

«30 Rock» og tidligere «Ally McBeal»-skuespiller Jane Krakowski fikk alt annet enn ros, for sin tettsittende og svært korte Badgley Mischka kjole.

At tv-stjernen i tillegg er høygravid, gjorde ikke saken bedre, og flere motekritikerne hos Radar Online gikk til og med så langt i å beskrive henne som «en diskoball i en Badgley Mischka minikjole».

Den britiske skuespillerstjernen Helena Bonham Carter er svært sjelden på topplistene når det gjelder premiere og galla-antrekk, og søndagens utdeling var intet unntak.

Selv om hun denne gangen klarte å få på seg like sko, var det et eller annet litt rotete med helhetsinntrykket til skuespillerinnen. Kjolen, som var fra Marc Jacobs, var i seg selv ganske fin, men med bustete hår og solbriller, ble det hele litt mye. 

Litt for mye kan også sies om kjolevalget til «Glee»-skuespiller Jane Lynch, som var kveldens soleklart verst kledde i en lilla Ali Rahimi kjole og Neil Lane smykker. Kjolen kledde ikke skuespillerinnens intense personlighet, og var rett og slett litt for ungdommelig. 

«The Office»-stjernen Ellie Kemper var heller ikke helt heldig søndag, men fikk mer oppmerksomhet for sin radmagre kropp, enn den småkjedelige blå halterneckkjolen hun bar, mens Nicole Kidman og January Jones, som ofte topper best kledde-lister, også gikk på motetabber.

Kidmans Nina Ricci-kjole var lekker, men med for mange Fred Leighton smykker, Manolo Blahnik sko og en Prada veske, ble også denne looken «for mye».

For Jones var det kanskje sveisen som var aller verst. Den Carolina Herrera-designede kjolen med havfrueform var flott, men håret gjorde ikke mye positivt for den ellers så vakre tv-stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Dro opp kjolen og ble best kledd

Se stor bildespesial med alle kjolene fra SAG her:


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer