FÅR SLAKT: «Jennifer Garner looks like a duck’s vagina. Literally, a duck’s t**t», skrev en person på Twitter. Noe som ikke akkurat er et kompliment til filmstjernen. Foto: Skjermdump Youtube
FÅR SLAKT: «Jennifer Garner looks like a duck’s vagina. Literally, a duck’s t**t», skrev en person på Twitter. Noe som ikke akkurat er et kompliment til filmstjernen. Foto: Skjermdump YoutubeVis mer

- Hun ser ut som en ands vagina

Jennifer Garner og de andre Hollywood-stjernene får gjennomgå på Twitter.

SEOGHØR.NO: Det er ikke alltid like lett å være berømt. For eksempel må stjernene tåle merkelige og spydige kommentarer fra mennesker de ikke kjenner.

Da gjerne via sosiale nettsteder som Twitter, Facebook og Instagram.

PÅ TV: De morsomme klippene er en del av talkshowet «Jimmy Kimmel Live».
PÅ TV: De morsomme klippene er en del av talkshowet «Jimmy Kimmel Live». Vis mer

I et innslag fra talkshowet «Jimmy Kimmel Live» leser en rekke Hollywood-stjerner opp tweets som er rettet mot dem selv.

Store navn som George Clooney (52), John Goodman (61), Tom Hanks (57) og Selena Gomez (21) er bare noen av de mange kjendisene som leser de spydige kommentarene.

FÅR GJENNOMGÅ: Filmstjernen George Clooney var en av mange store Hollywood-stjernene som får gjennomgå på Twitter.
FÅR GJENNOMGÅ: Filmstjernen George Clooney var en av mange store Hollywood-stjernene som får gjennomgå på Twitter. Vis mer

Filmstjernen Jennifer Garner (41), som er gift med «Operasjon Argo»-stjernen Ben Affleck (41), er en av kjendisene som blir nevnt i en kommentar og leser opp følgende tweet:

«Jennifer Garner looks like a duck’s vagina. Literally, a duck’s t**t», noe som ikke akkurat er et kompliment til filmstjernen.

Se det morsomme klippene her:

LES OGSÅ:   - Hold kjeft, Charlie!