- Hun ser urovekkende tynn ut

Keith Richards' modelldatter vakte oppsikt på fotoshoot.

SVÆRT SLANK: Modell og rockedatter Theodora Richards så tynn og dradd ut i ansiktet under en fotoshoot i New York onsdag. Daily Mail mener at 28-åringens utseende nå er bekymringsverdig. Foto: All Over Press
SVÆRT SLANK: Modell og rockedatter Theodora Richards så tynn og dradd ut i ansiktet under en fotoshoot i New York onsdag. Daily Mail mener at 28-åringens utseende nå er bekymringsverdig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Theodora Richards (28), datter av Rolling Stones-gitarist Keith Richards (69), har jobbet som modell i flere år og har alltid vært svært slank.

Men under en fotoshoot med sin yngre søster Alexandra (26) denne uken, vakte Theodora likevel oppsikt da hun viste frem sine spinkle bein og magre ansikt.

- Hun så urovekkende tynn ut, skriver Daily Mail om de nye bildene av 28-åringen.

De to blonde rockedøtrene ble fotografert i The Meatpacking District i New York onsdag.

Der var modellene på fotooppdrag for det italienske klesmerket OSV. Klærne satt imidlertid ikke helt som en skudd på Theodora, som heller «druknet» i plaggene ifølge den britiske tabloidavisen.

- Selv ikke klærne kunne skjule hvor tynn hun er blitt, påpeker Daily Mail.

Theodora og Alexandra, som er døtre av Keith Richards og hans norskættede kone Patti Hansen (57), føyer seg inn i en lang rekke musikerdøtre som er blitt modeller.

LES OGSÅ: Viste sin syltynne figur


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer