- Hun ser underernært ut

TV-lege frykter for Angelinas helse etter Oscar-stuntet.

BEKYMRET: Kjendislegen Drew Pinsky - kjent som Dr. Drew - sier han synes Angelina Jolie ser underernært ut. Foto: All Over Press
BEKYMRET: Kjendislegen Drew Pinsky - kjent som Dr. Drew - sier han synes Angelina Jolie ser underernært ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange TV-seere reagerte med bekymring og overraskelse over Angelina Jolies kropp da hun natt til mandag delte ut pris under årets Oscar-seremoni i Los Angeles.

Mange mener hun så usunn og farlig tynn ut, og nå får de støtte av den amerikanske kjendislegen og TV-personligheten Drew Pinsky, også kjent som «Dr. Drew».

- Hun ser underenært ut. Vi bør ikke se på henne som et skjønnhetsideal, selv om hun er en vakker kvinne, sa han da han gjestet TV-programmet «The View» ifølge Daily Mail.

En kilde nær stjernen har tidligere sagt til bladet Grazia at Jolie (36) lever på en diett, hvor hun kun inntar 600 kalorier om dagen.

- Hun er så travel at hun glemmer å spise. Frokosten hennes er en skje med kokosolje og litt frokostblanding. Ofte dropper hun lunsj og spiser i stedet en neve mandler.

Jolie har foreløpig ikke kommentert ekspertenes bekymringer, men etter at hun i 2007 også fikk kritikk for å se farlig tynn ut, sa hun at vekttapet blant annet at hun sørget over morens død.

- Jeg har alltid vært tynn, men dette året har jeg gjennomgått mye og jeg mistet moren min. Folk tror aldri det ligger noe følelsesmessig bak vekttapet, de tror bare jeg vil slanke meg for å passe i buksene mine, sa hun til Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjenforente sønnen med bestemoren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer