- Hun ser smashing ut til enhver tid

Jan Thomas kåret Tone Damli Aaberge til «Årets best kledde kvinne».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Under Se og Hørs store kjendisgalla på Christiania Teater i Oslo avslørte kjendisstylist Jan Thomas (46) hvem han har kåret til «Årets best kledde kvinne» i 2013.

Tone Damli Aaberge (25) kapret den gjeve tittelen foran popkollegaene Lise Karlsnes (33) og Alexandra Joner (23), som også var nominerte.

Fra 21.30 kan du se prisutdelingen her på Seoghør.no.

TERNINGKAST SEKS: Jan Thomas trillet høyeste terning da Tone troppet opp i dette antrekket på Sony-fest i oktober.  Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør
TERNINGKAST SEKS: Jan Thomas trillet høyeste terning da Tone troppet opp i dette antrekket på Sony-fest i oktober. Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør Vis mer

Tidligere om kvelden skapte Tone kaos da hun kom sammen med kjæresten Markus på den røde løperen. Han ble sittende i salen da hun fikk overrakt prisen av Jan Thomas og fjorårets mannlige vinner, Petter Stordalen (50).

– Tone suser rett inn på førsteplass – fordi hun fortjener det! Hun har hatt et sterkt år stilmessig og vært først ute med en rekke tydelige trender. Tone er et forbilde for titusentalls jenter og en våt drøm for de fleste gutter, fastslår Se og Hørs motepoliti.

VELKLEDD DUO: Tone Damli Aaberge og Stian Blipp er kåret til årets best kledde kvinne og mann av Se og Hørs motepoliti. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
VELKLEDD DUO: Tone Damli Aaberge og Stian Blipp er kåret til årets best kledde kvinne og mann av Se og Hørs motepoliti. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Kjendisgallaen begynte med at Jan Thomas kåret Stian Blipp (23) til «Årets best kledde mann». Og han er full av lovord om sin velkledde «Idol»-kollega.

– Tone er kanskje den eneste jeg har møtt som til enhver tid ser smashing ut. Hun og min mor. Jeg har ikke sett moren min på lang tid, så skriv det! Jeg synes Tone ser smashing ut til enhver tid – enten hun prøver eller ikke, sier Blipp til Se og Hør.

Jan Thomas er helt enig - i løpet av året som har gått har Tone Damli Aaberge vært den som best har oppfylt kriteriene for «Årets best kledde kvinne».

- Årets best kledde kvinne har utmerket seg ved å ha en tydelig og personlig stil, som forsterker budskapet hennes. Hun har vært mye ute og vist seg det siste året, og er en stor inspirasjon for både Jan Thomas og andre. Hun mestrer å skape en aktuell helhet med klær, sminke og hår, og har god forståelse for moter og trender, står det i kriteriet som ble lest opp under prisutdelingen.

Tone har innkassert en rekke høye terningkast i løpet av året som har gått. Fra scenen takket hun stylisten Hedda Skoug og manager David Eriksen - som hun bruker som sitt eget motepoliti.

Hele kåringen med alle Norges best kledde kjendiser får du i et eget bilag som følger gratis med Se og Hør Weekend, som er i salg fra fredag 8. november. Der får du også et stort intervju og fotoreportasje med Tone Damli Aaberge og en TV-dokumentar om Årets best kledde på Se og Hør TV.

LES OGSÅ: - Tone gjør som Hollywood

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her:

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer