<strong>SVÆRT TYNN:</strong> Lindsay Lohans lillesøster Ali har fått mye oppmerksomhet for sin sylslanke figur den siste tiden. På disse ferske bildene, tatt på ferie på Hawaii denne uken, mener RadarOnline at 17-åringen ser skummelt tynn ut. Hun ser i hvert fall i Foto: All Over Press
SVÆRT TYNN: Lindsay Lohans lillesøster Ali har fått mye oppmerksomhet for sin sylslanke figur den siste tiden. På disse ferske bildene, tatt på ferie på Hawaii denne uken, mener RadarOnline at 17-åringen ser skummelt tynn ut. Hun ser i hvert fall i Foto: All Over Press Vis mer

- Hun ser skummelt tynn ut

Søstrene Lohan ferierer på Hawaii - men det er Lindays lillesøster som vekker størst oppsikt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det skorter ikke på oppmerksomhet for Lohan-familien om dagen.

Tidligere denne uken ble bilder fra Lindsay Lohans (25) mye omtalte fotoshoot med Playboy lekket på internett. Og nå befinner Lindsay og lillesøsteren Ali (17) seg på Hawaii - der det er 17-åringens kropp som vekker mest oppsikt.

Nettsiden RadarOnline omtaler Alis figur som «tykk som en blyant» og mener hun ser skummelt tynn ut. Og bildene fra Hawaii viser en noe dystert utseende Ali iført korte olashorts og t-skjorte, som viser frem hennes sylslanke bein og armer.

RadarOnline skriver at Lohan-søstrene ferierer på Hawaii fordi Lindsay ble invitert til å delta under surfekonkurransen Pipeline Masters, siden hennes avdøde venn Andy Irons skulle bli hyllet der. Irons var en legendarisk profesjonell surfer som døde av en overdose i fjor.

Også tidligere denne uken fikk Ali, som fyller 18 år den 22. desember, oppmerksomhet for figuren sin. Lindsays lillesøster, som jobber som modell, ble tirsdag fotografert på vei til en casting for en modelljobb. UsMagazine kommenterte paparazzibildene, og skrev at hun så «skremmende blek og utmagret ut».

Ali, eller Aliana som hun egentlig heter, har nylig måttet avvise at hun har gjennomgått plastisk kirurgi. Disse spekulasjonene begynte å svirre i forbindelse med at 17-åringen har gått kraftig ned i vekt de siste årene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt forlovelsen i skjul  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer