- Hun ser skrøpelig ut

En fraværende Victoria Beckham poserte seg igjennom dommeroppdrag.

UKOMFORTABEL: Victoria Beckham (nr. fire f.v) så mest ut som hun ville forsvinne da dommerpanelet skulle kåre vinneren av International Woolmark Prize 2013 i London lørdag. F.v: Andrew Keith, Tim Banks, Paula Reed, Victoria Beckham, Diane von Furstenbe Foto: All Over Press
UKOMFORTABEL: Victoria Beckham (nr. fire f.v) så mest ut som hun ville forsvinne da dommerpanelet skulle kåre vinneren av International Woolmark Prize 2013 i London lørdag. F.v: Andrew Keith, Tim Banks, Paula Reed, Victoria Beckham, Diane von Furstenbe Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av en stiv Victoria Beckham nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Designer og Spice Girls-stjerne Victoria Beckham (38) var blant dem som fikk æren av å dømme i den internasjonale Woolprize-finalen under London Fashion Week i helgen. Prisen skal hedre fremvoksende motetalenter fra hele verden.

Men selv i selskap av stjernedesignere som Donatella Versace (57) og Diane von Fürstenberg (66), som også var dommere, virket firebarnsmoren langt fra begeistret.

DailyMail mener at Beckham så ut som hun var på en foto-shoot helt for seg selv, og at hun var mer opptatt av konstant å posere som en mannekeng fremfor å samhandle med de andre dommerne.
 
Også under selve bedømmingen virket 38-åringen fraværende, og når dommerpanelet lot seg fotografere sammen ble det tydelig hvor sylslank den suksessrike designeren er.

«Skrøpelig», «nesten usynlig» og «syltynn» er blant ordene den britiske tabloidavisen bruker for å beskrive «Posh Spice» sin fremtoning på arrangementet.

Som den forretningskvinnen hun er, hadde briten imidlertid tilstedeværelse nok til å promotere sin egen design fra den kommende høstkolleksjonen- som debuterte på catwalken forrige uke.

Den vevre stjernen, som nylig ble kåret til årets best kledde Hollywood-stjerne av Motepoliti Jan Thomas Mørch Husby, var iført en kortermet genser og et blyanskjørt i sort. Plaggene ble gjort mer spennede av paneler i sort kalveskinn og glidelåsdetaljer. 

LES OGSÅ: - Alle bør unngå de fæle mammaklærne


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer