- Hun ser skremmende tynn ut

Det var ikke Angelinas nye forlovelsesring som fikk mest oppmerksomhet da hun dukket opp i Hollywood.

VISTE FRAM RINGEN: Angelina Jolie er tydelig stolt over forlovelsesringen hun har fått fra Brad Pitt. Foto: All Over Press
VISTE FRAM RINGEN: Angelina Jolie er tydelig stolt over forlovelsesringen hun har fått fra Brad Pitt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Angelina Jolie (36) får ikke vist fram sin nye ring ofte nok, etter at det tidligere denne måneden ble kjent at hun har forlovet seg med samboeren Brad Pitt.

Og da Jolie mandag dukket oop på gaten i Hollywood på vei til et forretningsmøte, nølte hun heller ikke med å la seg avbilde med beviset på at hun snart er en gift kvinne.

Men Jolies ring fikk ikke like mye oppmerksomhet som hennes tynne kropp.

36-åringens figur får stadig flere til å bekymre seg for om at Jolie er syk.

- Hun ser skremmende tynn ut. Armene og beina stakk ut av kjolen, og hun ser sliten og trett ut, skriver nettstedet Radaronline.com i en kommentar.

Kjendislegen Drew Pinsky - kjent som «Dr. Drew» - har tidligere sagt at han synes «Tomb Raider»-skuespilleren ser underernært ut.

- Hun ser underenært ut. Vi bør ikke se på henne som et skjønnhetsideal, selv om hun er en vakker kvinne, sa han da han gjestet TV-programmet «The View», har han tidligere sagt ifølge Daily Mail.

Flere fans la heller ikke skjul på at de synes Jolie ser usunn ut etter årets Oscar-utdeling.

«Hun er en flott rollemodell for sitt humanitære arbeid, men ikke for sitt kroppsbilde. Hvis kameraet legger på 5 kilo, hvordan ser hun da ut i virkeligheten? Det er trist. Jeg vil ikke at datteren min skal se det og tenke at det er pent»
, skrev en mor på Facebooksiden til avisen New York Times etter pris-seremonien.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ser underernært ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer