Ronny Brede Aase:

- Hun ser sikkert på det som en tabbe

P3morgen-programlederen Ronny Brede Aase åpner opp om hvordan han traff kjæresten for seks år siden.

KJÆRESTER: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman har vært et par i seks år. Førstnevnte avslører hvordan de egentlig møttes. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman har vært et par i seks år. Førstnevnte avslører hvordan de egentlig møttes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av desember avslørte P3-paret Ronny Brede Aase (31) og Tuva Fellman (31) at de endelig skulle bli samboere, etter fem år med avstandsforhold.

Før paret tok fatt på samboerskapet, ledet Tuva flere sendinger på den populære radiokanalen fra Trondheim, mens Ronny var bosatt i hovedstaden.

Gjensidige følelser

Paret har tidligere avslørt overfor Se og Hør at livet som samboere er fantastisk, og i en ny episode av podkasten «Ida med hjertet i hånden», letter P3morgen-Ronny nok en gang på sløret om forholdet til sin utkårede.

- Mange tenker at vi traff hverandre på jobb, men det gjorde vi egentlig ikke. Hun jobbet stort sett på kvelden, og jeg jobbet på dagen, så vi traff hverandre egentlig aldri på jobben. Tuva studerte sammen med en av mine beste venner, og det førte til at vi ofte befant oss på fest sammen, forteller Ronny i podcasten.

Videre kan 31-åringen avsløre at han lenge trodde han ikke hadde sjans på Tuva. Da Tuva imidlertid innrømmet at hun var interessert tilbake, hadde han problemer med å fatte det.

AVSLØRER RADIOTABBE: P3-paret Ronny Brede Aase og Tuva Fossum Fellmann avslører sine største radiotabber på P3s 20-årsjubileumsfest. Video: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

- Det var helt ulogisk for meg, og jeg slet veldig med å forstå det. Og jeg tenke at «hun ser sikkert på det her som en tabbe, dette kommer hun til å angre på, for det går ikke at hun er interessert». Men så vedvarte jo den flørten. Og hver gang hun var i Oslo så endte vi opp med å dra hjem sammen. Og etter hvert så tenkte jeg at «det må jo være noe hun synes er hyggelig med meg», når hun ble med meg hjem for fjerde dag på rad. Det var veldig koselig, det var veldig fint, minnes han.

De to turtelduene ble med hverandre hjem for første gang under Øyafestivalen, noe som ifølge Ronny ble starten på deres fem år lange avstandsforhold.

Saken fortsetter nedenfor.

NESTE STEG I FORHOLDET: Ronny og Tuva innrømmer begge at samboerskap er bedre enn langdistanse. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
NESTE STEG I FORHOLDET: Ronny og Tuva innrømmer begge at samboerskap er bedre enn langdistanse. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Vis mer

Ble samboere

Da Se og Hør møtte Tuva og Ronny under feiringen av den 500. episoden av «4-stjerners middag» i januar, kunne de to turtelduene røpe at samboerskapet har falt i smak.

Til tross for at de ikke hadde ventet noen overraskelser fra den andre da de flyttet inn sammen, kunne de begge avsløre hvordan samboerskapet har påvirket dem begge positivt.

Mye latet nemlig til at Tuva hadde blitt hakket blidere etter at hun og kjæresten flyttet under samme tak.

- Er du ikke overrasket over hvor lite sint jeg er? spurte Tuva lattermildt, til positiv respons fra kjæresten.

- Du har jo funnet din harmoni ved å flytte til Oslo, svarte han spøkefullt.

Tuva la ikke skjul på at langdistanseforhold påvirket dem begge.

- Jeg har kanskje vært mye sint, men jeg er ikke så mye sint nå lenger. Avstandsforhold kan være vanskelig, forklarte hun.

Ronny hadde på sin side en klar formening om avstandsforhold.

- Etter fem år i avstandsforhold og fire uker i samboerskap, så velger jeg samboerskap.

LES OGSÅ: - Hun har mistet mange nære venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer