Beyoncé Knowles:

- Hun ser rasende ut

Videoklippet av sangstjernen går viralt.

IRRITERENDE: Nylig satt Beyoncé og Jay Z på første rad under en basketkamp i California. Kvinnen ved siden av var imidlertid litt vel innpåsliten for Beyoncés smak. Foto: NTB Scanpix
IRRITERENDE: Nylig satt Beyoncé og Jay Z på første rad under en basketkamp i California. Kvinnen ved siden av var imidlertid litt vel innpåsliten for Beyoncés smak. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Beyoncé (37) og Jay Z (49) nylig var til stede under NBA-finalene i California, har en video av ekteparet gått viralt på internett.

Som kjendiser flest, satt ekteparet godt plassert på første rad, og de så tilsynelatende ut til å storkose seg - i alle fall inntil en kvinne ved siden av dem bestemte seg for å slå av en prat med Jay Z midtveis i kampen.

Kvinnen heter Nicole Curran, og er kona til eieren av basketlaget Golden State Warriors, Joe Lacob.

Forstyrrer kampen

I et kort videoklipp delt av en rekke medier, deriblant Daily Mail, ser man Curran lene seg over Beyoncé mens hun snakker med Jay Z, noe som ser ut til å plage sangstjernen.

Det ser nemlig ut til at Beyoncé prøver å følge med på det som skjer på banen, men Currans konstante knuffing for å komme til Jay Z forstyrrer henne. I videoklippet kan man se «Halo»-sangerens forsøk på å tålmodig vente på at samtalen skal være over, før smilet hennes sakte men sikkert går over i en irritert mine.

Deretter setter Beyoncé seg på diskret vis bedre til rette på plassen sin, og dytter med det Curran bort.

Går viralt

Videoklippet har på kort tid blitt en internettsensasjon, og flere har tatt til sosiale medier for å kommentere det hysteriske øyeblikket.

- Jeg hadde forlatt jordkloden hvis Beyoncé så på meg på den måten, lyder et av innleggene på Twitter.

En annen har lagt ut et klipp fra sangstjernens musikkvideo til låten «Lemonade», og skriver at det ser ut til at Beyoncé er klar for slåsskamp.

- Hun ser rasende ut, skriver en tredje til videoklippet på Twitter.

Hvordan Curran reagerte på knuffingen er ikke kjent, men det finnes flere bilder fra kampen der sangeren ser svært tilfreds ut mens Currans mine er noe snurt.

TILFREDS: Beyoncé så ut til å være fornøyd etter å ha satt Curran på plass. Foto: NTB Scanpix
TILFREDS: Beyoncé så ut til å være fornøyd etter å ha satt Curran på plass. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk basketstjerne i fanget

Kjendiser og kjendispar er ofte å se på basketkamper, som regel på første rad. Da Chrissy Teigen (33) og ektemannen John Legend (40) i april var til stede under Dwyane Wades (37) sin siste kamp for Miami Heat, havnet også de i en situasjon som gikk amok i sosiale medier.

Paret så ut til å storkose seg - før ting tok en overraskende vending.

Underveis i kampen gikk nemlig Wade inn for et skudd - men bommet - før han mistet balansen og falt over Teigen og Legend.

Øyeblikket ble fanget av en fotograf fra avisen Miami Herald, og bildet gikk sin seiersgang på internett i dagene etter. Teigen holdt nemlig et glass i hånden, og innholdet ble sølt utover ektemannen, mens Wade lå langflat og forvirret i parets fang.

«Et renessanse-maleri»

Et par dager senere tok Chrissy Teigen til Twitter, som hun ofte gjør, og kommenterte det humoristiske øyeblikket. Miami Herald tagget nemlig Teigen i innlegget, og lurte på om hun kanskje ønsket en kopi.

«Hei, Chrissy Teigen, si fra hvis du vil ha en kopi av dette», skrev avisen.

Modellen responderte med en emoji som gråter av latter, og ga bildet en passende beskrivelse:

«Et renessanse-maleri».

Ektemannen John Legend tok også til Twitter for å vitse om hendelsen. Han la ut en video fra kampen, der Teigen tørket ham i ansiktet og lo.

«Jeg har fortsatt drinken min», skrev han humoristisk til videoen.

LES OGSÅ: På flyttefot etter utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer