RESVEREMAMMA: Det er Charlie Sheens andre ekskone, Denise Richards, som nå har ansvaret for tvillingenen Bob og Max. Foto: revolutionpix
RESVEREMAMMA: Det er Charlie Sheens andre ekskone, Denise Richards, som nå har ansvaret for tvillingenen Bob og Max. Foto: revolutionpixVis mer

- Hun ser på barna som leker

Charlie Sheens ekskone har aldri vært alene med sine to barn.

SEOGHØR.NO:   Tidligere i år ble Charlie Sheens (47) ekskone, Brooke Mueller (35), fratatt barna av sosialtjeneste på grunn av narkotikamisbruk. Barna blir nå tatt hånd om av Sheens andre ekskone Denise Richards (42).

Det er Denise som har fått den midlertidige foreldreretten over tvillingguttene Bob og Max (4), ettersom Mueller mener at 41-åringen er en særdeles god mor.

I forrige uke fikk Mueller avslag på søknaden om å flytte barna til broren sin. Det melder Radaronline.com.

Nå fortsetter tilbakeslagene for Mueller. Under sosialtjenestens etterforskning av Brooke kommer det frem at hun ikke en eneste gang, siden barna ble født, har vært alene med dem.

De nye opplysningene kan gjøre det enda vanskeligere for Mueller å få tilbake foreldreretten for barna.

- Brooke har aldri noensinne vært alene med tvillingene. Siden de ble født har hun alltid hatt hjelp av barnepiker eller familien. Hun vet ikke hvordan hun skal ta vare på Bob og Max sine daglige behov, og ser på dem som leker, sier en kilde til nettstedet Radaronline.

Barna ble tidligere i år fratatt Mueller på grunn av narkotikamisbruk. Ifølge nettstedet har hun i løpet av de to siste årene tatt overdose hele seks ganger. 

Nylig ble hun innlagt på sykehus etter en overdose med metamfetamin. Saken skal opp i retten 4.juni.


LES OGSÅ:  Vil Brooke noensinne få foreldreretten igjen?