- Hun ser nesten ugjenkjennelig ut

Men TV-stjernen selv nekter for at hun har fikset på utseendet.

FØR OG NÅ: Disse to bildene av Jenni Farley er tatt med fire års mellomrom. Bildet til venstre ble tatt denne måneden, mens bildet til høyre ble tatt i 2010. Foto: All Over Press/FameFlynet
FØR OG NÅ: Disse to bildene av Jenni Farley er tatt med fire års mellomrom. Bildet til venstre ble tatt denne måneden, mens bildet til høyre ble tatt i 2010. Foto: All Over Press/FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO:«Jersey Shore»-stjernen Jenni «JWoww» Farley (28) slår tilbake mot påstandene om at hun har lagt seg under kniven.

Fredag skrev det amerikanske nettstedet Radar Online at hun nesten er ugjennkjennelig etter at ansiktet hennes har blitt langt rundere enn før.

- Wow! Det ser ut som om JWoww har fått putefjes. Kinnene hennes ser altfor fyldige ut, som om hun har blitt stukket av en hel bikube med bier, sier Dr. Anthony Youn til nettstedet.

- Jeg mistenker at hun har fått injeksjoner av fillere i kinnene slik at hun ser helt annerledes ut enn den jenta vi kjente tidligere. Det ser også ut som om hun har brukt Botox som har forandret formen på øyebrynene og jevnet ut rynkene i panna.

Smigret over anklagene

Kort tid etter postet Jenni, som nylig ble mor for første gang, et sminkefritt bilde av seg selv på Instagram-kontoen sin med følgende beskjed til kjendisnettstedet:

- Jeg er veldig smigret over at dere tror jeg har fått gjort så mye med utseendet mitt, men jeg er bare en helt alminnelig mor med rynker, uten sminke.

 
 

Dette er ikke første gang realitystjernen har blitt anklaget for å ha pyntet på sitt ytre.

Da hun nylig gjestet TV-programmet «Bethenny» fikk Farley en rekke spørsmål om kosmetisk- og plastisk kirurgi.

- Har du noen gang operert deg, spør programleder Bethanny Frankel henne.

- Ja, jeg har forstørret brystene.

- Hva med fillers og Botox?

- Jeg har lyst til å prøve det. Jeg har rynker, men jeg er bare 28 år, svarer Jenni.

- Så brystene er det eneste du har fikset på?

- Jeg har en fantastisk sminkør. Han er drag queen-artist. Hvis jeg vil ha større lepper eller høyere kinnbein, så ordner han det for meg. I tillegg har jeg gått ned ni kilo, forklarer hun.

- Men likevel tror folk at du har operert alt mulig?

- Ja. De tror jeg har fikset kinnbeina, nesa, haken, øyebrynene og at jeg har tatt Botox. Selv om jeg har rynker.

Jenni «JWoww» Farley ble kjent gjennom realityserien «Jersey Shore» som gikk på TV fra 2009 til 2012. Nå er hun aktuell i spin off-serien «Snooki & Jwoww» sammen med «Jersey Shore»-bestevenninnen Nicole «Snooki» Polizzi (26).

LES OGSÅ: Mike «The Situation» Sorrentino angrep broren i solstudio