- Hun ser mye sunnere ut nå

Den tidligere sylslanke sangeren LeAnn Rimes viste frem en mer formfull bikinikropp på turnépause i Florida.

FØR OG NÅ: I 2011 (t.v) vakte LeAnn Rimes' svært muskuløse og fettfattige kropp stor oppmerksomhet. På stranden i South Beach, Miami denne helgen viste hun derimot frem en figur som DailyMail omtaler som «mye sunnere».  Foto: All Over Press, Stella Pictures
FØR OG NÅ: I 2011 (t.v) vakte LeAnn Rimes' svært muskuløse og fettfattige kropp stor oppmerksomhet. På stranden i South Beach, Miami denne helgen viste hun derimot frem en figur som DailyMail omtaler som «mye sunnere». Foto: All Over Press, Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangeren LeAnn Rimes (30) har fått mye oppmerksomhet for utroskapsskandalen med sin nåværende ektemann Eddie Cibrian (39), oppholdet på rehab, Twitter-feiden med mannens ekskone - og ikke minst sin sylslanke kropp.

På stranden i South Beach i Florida i helgen var det også «Can't Fight The Moonlight»-sangerens figur som vakte oppsikt. Denne gangen var det imidlertid ikke stjernens senete kropp som skapte overskiftene, men derimot hennes noe fyldigere former.

- LeAnn Rimes ser mye sunnere ut nå, skriver DailyMail om de ferske bikinibildene av 30-åringen.

Iført en liten trekantbikini i hvitt og gull viste Rimes frem sin flotte fysikk mens hun snakket i telefonen og pratet med en venninne. Hun er for tiden på en omfattende USA-turné og nøt derfor en kjærkommen fridag i solen.

Se flere bilder fra LeAnns fridag i Florida i bildekarusellen nederst i saken!

For to år siden skapte LeAnn Rimes oppstandelse på sosiale medier med bikinibilder som viste en svært slank figur.

De siste par årene har blondinen flere ganger forsøkt å avvise ryktene om at hun lider av en spiseforstyrrelse, noe de ferske bikinibildene kanskje kan hjelpe henne med. Sangstjernen så i hvert fall svært sunn og opplagt ut på stranden lørdag, selv om hun ikke var like fornøyd med oppmerksomheten fra paparazziene.

- Jeg får vel ta meg et midnattsbad i stedet, for det er minst 30 paparazzi her, skrev hun på Twitter lørdag.
 
Det å klage på bikini-paparazziene er for øvrig nye toner fra den veltrente stjernen. I januar ble det hevdet at Rimes angivelig har en avtale med paparazzifotografer om å alltid være til stede når hun viser seg i bikini.

Kanskje hun er redd for at de nye bikinibildene av hennes mindre magre kropp skal sette fart i gravidryktene igjen? Vi synes i hvert fall at LeAnn ser flott ut om dagen!

LES OGSÅ: Fikk endelig «mirakelbabyen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer