- Hun ser mer og mer ut som Joan Rivers

Nicole Kidman vakte oppsikt med utseendet sitt fire dager etter at Renée Zellweger gjorde det samme

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Få dager etter at skuespiller Renée Zellweger (45) var gjenstand for en mediestorm over sitt forandrede utseende, vakte Nicole Kidman (47) oppsikt under et besøk i Haikou, Kina.

«Moulin Rouge»-stjernen besøkte byen i anledning den stjernespekkede «Mission Hills World Celebrity Pro-Am»-turneringen i golf, som samler inn penger til blant annet World Wildlife Fund.

Før turneringen startet deltok hun på en pressekonferanse sammen med «Captain America»-stjernen Chris Evans (33) og golflegenden Greg Norman (59), men det var nok Kidmans utseende som fikk mest oppmerksomhet.

47-åringen, som har vært i sorg etter at hun mistet faren Anthony i en fallulykke nylig, virket oppblåst i ansiktet og var ikke helt til å kjenne igjen da hun smilte noe stivt mot fotografene.

Saken fortsetter under bildet.

Daily Mail har publisert flere bilder av «Eyes Wide Shut»-skjønnheten fra pressemøtet, og forandringen i Kidmans utseende går ikke upåaktet hen hos avisens lesere.

- Hun ser mer og mer ut som Joan Rivers for hver dag som går, kommenterer en av dem - med henvisning til den nå avdøde komikerlegenden, som var kjent for å vitse om sine mange plastiske operasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer