Ariana Grande og Piers Morgan:

- Hun ser latterlig ut. Be henne om å ta på seg noen klær

Artisten gikk til angrep på Piers Morgans krasse kommentarer.

KRANGEL: Etter at Piers Morgan slang med leppa tidligere denne uken, tente sangstjernen Ariana Grande på alle plugger. Foto: NTB Scanpix
KRANGEL: Etter at Piers Morgan slang med leppa tidligere denne uken, tente sangstjernen Ariana Grande på alle plugger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den verdenskjente popstjernen Ariana Grande (25) sparte ikke på kruttet da hun onsdag gikk til et verbalt angrep mot den britiske journalisten og programlederen Piers Morgan (53).

Det hele bunnet i Morgans krasse kommentar til musikkgruppen «Little Mix» sitt nye promobilde til deres kommende album.

53-åringen, som er kjent for å lire av seg på godt og vondt, hevdet at jentene hadde stjålet ideen fra 90-talls bandet Dixie Chicks, som gjorde et lignende stunt på forsiden av Entertainment i 2003.

Ifølge Independent påsto Morgan at «Little Mix»-jentene brukte sex som virkemiddel for å selge plater.

I tillegg oppfordret han til at jentene, spesielt bandmedlem Jesy Nelson (27), burde få på seg mer klær. Ifølge avisen refererte han til det lettkledde bildet hun hadde lagt ut på sin Instagram-profil.

- Attraktiv? Hun ser latterlig ut. Be henne om å ta på seg noen klær (hvis hun har noen) og unnskylde seg for å kalle meg en «twat» (engelsk ord for kvinnelig kjønnsorgan, journ.anm.), skrev han på Twitter.

- Ærlig talt

Etter at det hadde gått noen kuler varmt mellom bandjentene i «Little Mix», og den britiske programlederen, var det flere som bet seg merke i den voldsomme diskusjonen. Deriblant popstjernen Ariana Grande og hennes mor Joan Grande (50).

- Ærlig talt. Hva er galt med deg Piers Morgan? Har ikke moren din lært deg at du lar være å si noe hvis du ikke har noe fint å si?, skrev mamma Grande på Twitter, blant annet.

Noen sekunder etter kastet Ariana Grande seg på.

- Kvinner kan være seksuelle og talentfulle. Nakne og verdige. Det er VÅRT valg, og vi vil fortsette å kjempe til folk forstår det. Jeg sier dette med all respekt. Neste.., skrev hun og la til:

- Jeg ser frem til den dagen du forstår at det finnes andre måter å gjøre deg relevant på enn å kritisere unge, vakre, suksessfulle kvinner for alt de gjør. Jeg tror det vil være lurt å gjøre både for deg og karrieren din, eller det som er igjen av den.

Saken fortsetter nedenfor.

Slenger seg på

Flere kjendiser har i ettertid støttet Grande, og gir Morgan huden full i sosiale medier. Blant dem er Chrissy Teigen (32).

- Hver gang noen nevner Piers får pikken hans en egen kraft, og niplene hans gråter av glede, skrev Teigen på Twitter.

En melding som også Morgan har delt videre.

Hissigpropp

Det er nemlig ikke første gang Piers Morgan har yppet til bråk i sosiale medier, eller vært i klinsj med kjendiser. Spesielt med den velkjente Kardashian-familien.

Han har blant annet hisset på seg Caitlyn Jenner (69), for noe 69-åringen mente var helt upassende av ham å spørre om. Han har kritisert Kim Kardashian (38) for å være lite «troverdig» og «patetisk» i sine intervjuer, og han har kritisert Kendall Jenner (23) i pepsi-reklame, der han kalte hendelsen «absurd» og «politisk korrekt galskap».

Det er heller ikke første gang Ariana Grande og Piers Morgan har gått i tottene på hverandre. Forrige gang la 53-åringen imidlertid seg flat.

Saken fortsetter nedenfor.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 05.09.2015 MÅTTE SVARE FOR SEG: Republikaneren Caitlyn Jenner har tidligere uttalt at hun er imot homoekteskap. - Jeg er en veldig tradisjonell kvinne, svarer Jenner som nå later til å være mer åpen, til tross for sitt noe diffuse svar. Video: Ellentube Vis mer

- Lite medfølelse

Etter at den mye omtalte tragiske hendelsen i fjor, da en selvmordsbombe sprengte og tok liv av til sammen 22 personer under en Ariana Grande konsert i Manchester i England, gikk Morgan til angrep på Grande.

Den gang kritiserte han henne for at hun viste for lite medfølelse for folket, og mente at også hun burde besøke ofrene av den tragiske hendelsen, slik den britiske dronningen gjorde.

Uttalelsen fikk massiv respons i sosiale medier, hvor publikum oppfordret programlederen til å unnskylde seg.

Men Morgan på sin side forsto ikke hvorfor.

- Unnskylde meg for hva? Jeg foreslo at hun skulle gjøre noe som hun nå skal gjøre, skrev tv-profilen tilbake.

Angrepet gikk hardt inn på Grande og hennes støtteapparat.

Saken fortsetter nedenfor.

MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert. Video: CNN. Vis mer

La seg langflat

Grande har i etterkant holdt konsert i Manchester, og da tok den 25 år gamle sangstjernen også med seg noen av verdens mest kjente artister, deriblant Robbie Williams, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Usher og Pharrell Williams.

60 000 publikummere samlet seg på Old Trafford Cricket Ground for det som ikke bare var en konsert, men også en minnestund.

Dette fikk raskt Piers to å forandre tonen.

- Jeg feilbedømte deg, Ariana Grande, og jeg beklager. Du er en beundringsverdig ung kvinne og dette er en fantastisk kveld. Respekt. #OneLoveManchester, skrev programlederen på Twitter kort tid etter at konserten startet.

LES OGSÅ: Slaktet av fansen etter thanksgiving-kommentar