- Hun ser jævlig bra ut i rollen som meg

Triana Iglesias bøyer seg i støvet for "Torsdag kveld fra Nydalen"-stjernens parodi av henne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: "Torsdag kveld fra Nydalen"-komikeren Else Kåss Furuseth har gjort stor suksess med sine elleville og til tider svært lettkledde parodier på "Paradise Hotel"-programleder Triana Iglesias.

Lørdag var de begge tilstede på "Gullruten"-utdelingen i Bergen, hvor Else var nominert i klassen "Beste kvinnelige programleder".

Og Triana benyttet anledningen til å rose komikeren opp i skyene.

- At en så flott dame gjør en parodi på meg er helt fantastisk. Og jeg synes hun ser jævlig bra ut i den rollen, sier hun til Seoghør.no med et stort smil.

Triana avslører også at hun har oppdaget nye sider ved seg selv etter å ha sett på "Torsdag kveld fra Nydalen".

- Jeg har vel skjønt at jeg ikke burde si "Grunnen til at vi er her nå....", ler hun.

En rosakledd Else Kåss Furuseth sier hun snakket med Triana om parodien, da de begge to var med på innspillingen av den kommende filmen om "Torsdag Kveld fra Nydalen"-karakterene "Tina og Bettina".

- Vi snakket litt om det og jeg regner med at hun godkjenner at jeg er en litt slapp utgave av henne, sier hun til Seoghør.no.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giertsen: - Folk tror vi er sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer