HAKKER LØS: Kelly Osbourne innrømmer at hun liker musikken til Lady GaGa, men ansiktet hennes synes hun lite om. Foto: All Over Press
HAKKER LØS: Kelly Osbourne innrømmer at hun liker musikken til Lady GaGa, men ansiktet hennes synes hun lite om. Foto: All Over PressVis mer

- Hun ser ikke ut

Popkollega slakter Lady GaGas utseende.

SEHER.NO:  Den amerikanske popkometen Lady GaGa (23) er kanskje vel så kjent for sin karakteristiske klesstil og sine scenestunt, som for sine hiter.

Nå fyrer rockedatter Kelly Osbourne (24) løs på artisten, som hun mener fokuserer alt for lite på musikken.

24-åringen innrømmer at hun synes "Poker Face"-sangeren er begavet, men mener at ansiktet hennes ikke er mye å skryte av.

- Hun har alt bortsett fra ansiktet. Hun minner meg om Peaches Geldof, uttaler Osbourne ifølge Contact Music.

Kelly Osbourne håper GaGa kan konsentrere seg om syngingen fremfor å ytre seg i media hele tiden.

- Jeg elsker låtene til Lady GaGa, men jeg skulle ønske hun kunne holde kjeft. Hun snakker alt for mye og har for dårlig holdning, og det gjør at jeg begynner å bli lei henne.

Foruten sine dansehits og spesielle antrekk, er den platinablonde artisten like kjent for sine sexvaner og sin fortid som stripper.
Nylig opptrådte Lady GaGa ved Manchester Acedemy, hvor hun viste rumpa til publikum...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ:
Kaster opp før hvert show

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.