VAKKER: Ingen kan vel si seg uenig i at den engelske hertuginnen ikke er smellvakker. Foto: All Over Press
VAKKER: Ingen kan vel si seg uenig i at den engelske hertuginnen ikke er smellvakker. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun ser ikke ut som en ekte prinsesse

Hertuginne Kate er muligens et moteikon utenom det vanlige, men i skolegården viste barna henne ingen nåde.

Publisert
SEHER.NO: Da hertuginne Kate (29) møtte opp til et veldedighets arrangement på en barneskole i London forrige uke hadde hun for anledningen valgt å «dresse seg ned» med jeans. Det skulle hun aldri ha gjort, for skolebarna trodde ikke på at hun var en ekte prinsesse.
 
- Barna hadde fått beskjed av rektor om at en ekte prinsesse skulle komme på besøk til skolen. Men da barna så henne ble de veldig forvirret og utbrøt: «Hæ, er det en prinsesse? Hun ser ikke ut som en ekte prinsesse. Hvor er kjolen hennes?». De trodde ikke på at det var den prinsessen de hadde sett på TV, forteller en lokal 21-åring, som var kommet for å hente lillebroren sin, til Daily Mail.
 
Selv om barna var litt forundret over brunettens manglende kjole, var de alle sammen enige om at det var et hyggelig møte.

- Alle syntes hun var veldig pen. Men noen av de eldre barna kommenterte at de synes hun så magrere ut enn på bildene de tidligere har sett av henne, fortale en mor til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var psykisk sliten og paranoid, sier 16-åringen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer