<strong>STOLT:</strong> Jacob Tremblay møtte Sofia Vergara for to år siden, og kunne påpeke på sin Instagram at hun fortatt ser bra ut, da han nylig møtte henne igjen.  Foto: Instagram
STOLT: Jacob Tremblay møtte Sofia Vergara for to år siden, og kunne påpeke på sin Instagram at hun fortatt ser bra ut, da han nylig møtte henne igjen. Foto: Instagram Vis mer

- Hun ser ikke en dag eldre ut!

Barnestjernen sjarmerte Sofia Vergara i senk.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 9 år gamle Jacob Tremblay vant Hollywoods hjerter med takketalen sin , da han vant statuett for «beste unge skuespiller» under Critics' Choice Awards i januar.

Niåringen vant prisen for innsatsen sin i dramafilmen «Room», der han spiller fem år gamle Jack som har levd bak lukkede dører med sin mor hele livet.

Senere har den søte gutten sjarmert flere av Hollywoods største stjerner, og nå stod altså «Modern Family» -skuespiller Sofia Vergara (43) for tur.

Mandag postet han nemlig en en bildekollasj av seg selv og den sexy 43-åringen.

- Jeg ser så mye eldre ut nå, men Sofia ser ikke en dag eldre ut, skrev han under bildet.

I have aged SOOO much, but @SofiaVergara hasn't aged a day! #Oscars #TB #regram #myfirstmovie

Et bilde publisert av Jacob Tremblay (@jacobtremblay)

De to møtte hverandre nemlig for to år siden, da Jacob spilte i sin første film.

Nå kan 9-åringen legge den flotte skuespilleren til på listen over sine meget kjente venner.

Sjarmerer kjendisene

Jacob har nemlig blitt en aktiv bruker av Instagram - og i en alder av kun ni år gammel kan han allerede skryte av å ha «selfies» med noen av verdens største stjerner.

Han har allerede nesten 240.000 følgere på bildedelingstjenesten. 

Da sjarmtrollet var på den tradisjonsrike Oscar-lunsjen på Beverly Hilton Hotel for noen uker tilbake, delte han et bilde sammen med «Hunger Games»-skjønnheten Jennifer Lawrence (25).

Det var tydelig at 25-åringen lot seg sjarmere av niåringen, men hun er ikke den eneste stjernen som med glede stiller opp på bilde sammen med Jacob. 

Under prisutdelingen SAG Awards i slutten av forrige måned, fikk han virkelig drømmen oppfylt da han fikk et bilde sammen med skuespiller Leonardo DiCaprio (41). 

- Dette skjedde nettopp! Jeg fikk endelig møte Leonardo DiCaprio, skrev han til bildet.

This just happened!!! I finally met #leonardodicaprio #sagawards

Et bilde publisert av Jacob Tremblay (@jacobtremblay)

Til tross for sin unge alder, har Jacob vært gjest på flere av de største prisutdelingene i Hollywood.Nylig møtte han artist Lady Gaga (29) under årets Grammy Awards, og han skrøt stort av sangeren.

- Lady Gaga er fantastisk, skrev han på Instagram-kontoen sin.

#LadyGaga is amazing! #watchingthegrammys #Grammys

Et bilde publisert av Jacob Tremblay (@jacobtremblay)

Da han vant pris under utdelingen «Critics' Choice Awards», ble hele salen rørt under hans tale:

- Dette er superkult. Det er den beste dagen i livet mitt! Jeg vil først takke alle som stemte på meg. Det må ha vært supervanskelig å bestemme seg, fordi det er så mange andre talentfulle personer i denne kategorien.

- Jeg vil også takke foreldrene mine. Jeg elsker dem, sa han ifølge Daily Mail.

Se talen under:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer