- Hun ser himmelsk ut

Halle Berry får kjoleskryt etter filmpremiere.

Publisert
Sist oppdatert
Se innslaget med Halle Berry 6.10 ut i vår Weekendsending. 

SEOGHØR.NO: Vakre Halle Berry (46) vet hvordan hun skal kle seg, og tok pusten fra de fremmøtte da hun entret den røde løperen på premieren av sin nye film «Cloud Atlas». 

Skuespilleren har fylt 46 år, men så langt yngre ut i en sølvfarget cocktailkjole fra Dolce & Gabbana. 

- En strålende vakker Halle Berry så helt himmelsk ut, som om hun hadde falt ned fra himmelen på «Cloud Atlas»-premieren, skriver New York Daily News. 

Se Halle Berry på premiere etter 6:10 i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken. 

Berry planlegger for tiden bryllup med forloveden Olivier Martinez, og viste frem sin forlovelsesring med diamanter og smaragder. Martinez var også tilstede og var tydelig stolt av sin vakre kjæreste. De kysset og klemte og han klarte ikke å holde hendene unna henne. 

I «Cloud Atlas» spiller Berry hele seks ulike roller, som alle deler én sjel. Hun fikk blant annet prøve seg journalist på 1970-tallet, en jødisk kvinne på 1930-tallet, og til og med en asiatisk mann!

46-åringen har den siste tiden tatt en pause fra filminnspillinger for å tilbringe tid med datteren Nahla (4). Som mange andre kvinner synes hun det er vanskelig å kombinere morsrollen med karrieren.  

- Jeg tror ikke man kan få alt på en gang. Det kommer til å være perioder der jeg jobber mye, og andre ganger da jeg bare vil være mamma. Så jeg kan nok ikke ha alt samtidig. Man prioriterer ulikt i ulike perioder, sier skuespilleren til nettstedet essence.  

Se innslaget med Halle Berry 6.10 ut i vår Weekendsending. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - La fra meg alt av liv da jeg tok jobben  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer