- Hun ser helt perfekt ut

Julia Roberts får skryt etter å ha vist seg fram i bikini.

MED FAMILIEN: Skuespilleren nøt solen sammen med familien. Foto: All Over Press
MED FAMILIEN: Skuespilleren nøt solen sammen med familien. Foto: All Over Press Vis mer
Se bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: Det har den siste tiden stormet rundt skuespilleren Julia Roberts (43), etter at hun frontet en reklamekampanje for antirynkekrem.

Stjernen skal ikke ha vært pen nok for L'Oreal, og det ble hevdet at bildene som kom ut var retusjert til det ugjenkjennelige.

Nå er tonen en helt annen for Roberts. Skuespilleren viste seg nylig frem på badeferie på Hawaii. Det har ført til mye skryt.

«Julia Roberts ser fantastisk ut til å være 43 år gammel. Det er helt klart at hun ser helt perfekt ut på disse bildene.», skriver britiske Daily Mail.

«Pretty Woman»-stjernen nøt Hawaii-solen sammen med familien, og så ut til å storkose seg på stranden.

«Hun viste fram en figur som kvinner halvparten av alderen hennes sannsynligvis vil bli misunnelig på.», skriver avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun var ikke pen nok for L'Oreal

SKRYT: Daily Mail skriver at Julia Roberts så perfekt ut. Foto: All Over Press
BEUNDRINGSVERDIG: Mange kvinner halvparten så gamle som Julia Roberts vil bli misunnelige av kroppen hennes, skriver den britiske avisen. Foto: All Over Press
IKKE PEN NOK: Roberts frontet nylig en reklamekampanje for L'Oreal, der hun ble retusjert til det ugjenkjennelige. Foto: All Over Press
PÅ HAWAII: Skuespilleren viste seg fram på Hawaii. Foto: All Over Press