- Hun ser fantastisk ut

Stjernekona skamroses for gravid-looken...

FLOTT: Det er ingen tvil omat Rebecca Gayheart kler å være høygravid. Foto: Stella Pictures
FLOTT: Det er ingen tvil omat Rebecca Gayheart kler å være høygravid. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I september ble det kjent at TV-kjekkasen Eric Dane (37) og hans kone, Rebecca Gayheart (38) skal bli foreldre for første gang.

Ifølge ryktene kan "Grey's Anatomy"-skuespilleren, som blir kalt McSteamy i serien, allerede i mars krone seg med farstittelen.

Ekteparet holdt lenge en lav profil etter alt mediebråket som oppstod da en nakenvideo av dem sammen med en tidligere skjønnhetsdronning havnet på internett, men tirsdag viste Gayheart seg for paparazziene da hun spaserte rundt i Hollywood med sin høygravide mage.

- Det er tydelig at graviditeten kler henne - hun ser fantastisk ut, skriver nettstedet Million Gossip.

I sommer opplevde ekteparet at en privat video av de to i het omgang med tidligere "Miss Teen USA" Kari Ann Peniche (25) spredte seg som ild i tørt gress på internett.

Videoen skal ifølge TMZ.com blant annet vise Danes kone og Peniche som bader nakne sammen i et boblebad, mens Dane roper "action" i bakgrunnen.

"Grey's anatomy"-skuespilleren bekreftet i ettertid at det er han og kona på videoen - men avviste at det var en sexfilm. 

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Skandaleåret fra A til Å