Khloé Kardashian:

- Hun ser faktisk normal ut!

Realitystjernens uredigerte bikinibilde på avveie.

SLÅR TILBAKE: I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (36) har gjennom en årrekke fangets fansens oppmerksomhet med utseendet sitt. Ikke bare fordi mange mener hun er vakker, men også fordi hun har et rykte på seg for å redigere bildene hun publiserer.

Flere ganger har Khloé nemlig delt bilder av seg selv hvor fans og kritikere mener hun er totalt ugjenkjennelig, og det er derfor blitt heftig spekulert på om hun har lagt seg under kniven.

Nå er det imidlertid et uredigert bilde som har fått massiv oppmerksomhet.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

«Khloé ser vakker ut»

Denne helga dukket det nemlig opp et bilde av realitysjernen i en leopardmønstret bikini som altså ser tilsynelatende uredigert ut. Dette bildet skiller seg derfor kraftig fra de som normalt ser dagens lys, og ble raskt spredd på en rekke sosial medier-plattformer.

Ifølge PageSix er bildet autentisk, og viser en side av 36-åringen andre enn familien sjelden får se.

Dette har ført til at Kardashian-teamet har jobbet på spreng for å få bildet fjernet fra nettet de siste dagene, og flere kopier har blitt slettet etter juridiske trusler fra PR-teamet.

De mener nemlig det er brudd på opphavsretten, fordi det skal være publisert uten stjernens tillatelse.

«Det fargebearbeidede bildet ble tatt av Khloé under en privat familiesamling, og lagt ut på sosiale medier ved en feil av en assistent uten tillatelse», sier Tracy Romulus, markedsføringssjef for KKW Brands, i en uttalelse.

«Khloé ser vakker ut, men det ligger innenfor opphavseiers rett å fjerne et bilde som ikke var ment til å publiseres», legger han til.

«SOFA»: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard snakker om at Khloé Kardashian brukte et bildet av Vendela. Vis mer

Får støtte

Bildet har, ikke helt uventet, fått fans til å strømme til ulike kommentarfelt på sosiale medier. Flere mener nemlig at 36-åringen ser bedre ut enn vanlig.

«Khloé er allerede vakker, dette gjør meg så sint. Hvorfor må hun redigere så mye?», skriver en som har publisert bildet på Twitter.

«Hun ser faktisk normal ut! Ingenting er galt med dette bildet i det hele tatt», mener en bruker.

«Hun ser bedre ut uredigert», skriver en annen.

«Beste bildet jeg har sett. Slapp av, Khloé», påpeker en tredje.

36-åringen har foreløpig holdt seg taus om det lekkede bildet.

PHOTOSHOP: Johanna Emma Olsson er en av Sveriges mest kjente influencere. Nå er hun i hardt vær etter en Photoshop-tabbe. Video: Instagram / NTB Scanpix. Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

Storm av kritikk

Som nevnt er dette langt fra første gang Kardashian har fått oppmerksomhet for utseendet sitt. Nylig mottok hun nemlig en storm av kritikk for en reklamevideo. Flere mente at spesielt leppene og nesa til Khloé ser helt annerledes ut enn tidligere, ifølge Pop Culture.

«Khloé Kardashian endrer ansiktet sitt hver 2,5 måned og jeg blir alltid lamslått av hva den nye oppdateringen fra henne viser», smalt det fra en Twitter-bruker.

«Hun ser ikke lenger ut som seg selv, men det er vel målet», skrev en annen.

Khloés reklamevideo kom bare kort tid etter at hun medvirket i en reklame for sitt eget klesmerke Good American. I etterkant var det imidlertid først og fremst noen av Khloés kroppsdeler som fikk spalteplass.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

«Ikke bekymre dere! Jeg har ikke så merkelig lange fingre. Det er linsen! Jeg kan ikke tro at jeg i det hele tatt må skrive dette på Twitter, mine gamle og normale hender er fortsatt intakte. Nei, jeg tok ikke en operasjon for å forlenge fingrene, og nei, det er ikke en «photoshop-tabbe», skrev realitystjernen på Twitter.

LES OGSÅ: - Vettskremt for at legningen skal bli kjent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer