EKSTREME MAKEOVER: Kelly Clarkson ble kraftig retusjert på coveret av Self magazine. Bildet til høyre er tatt 31. juli. Nederst i saken kan du se hvordan hun så ut under den aktuelle photoshooten. Foto: Faksimile Self/All over
EKSTREME MAKEOVER: Kelly Clarkson ble kraftig retusjert på coveret av Self magazine. Bildet til høyre er tatt 31. juli. Nederst i saken kan du se hvordan hun så ut under den aktuelle photoshooten. Foto: Faksimile Self/All overVis mer

- Hun ser da ikke slik ut!

Bladet innrømmer å ha forandret på sangstjernen...

SEHER.NO: Kelly Clarkson (27) og Self magazine har fått mye kritikk etter at hun ble trykket i en ugjenkjennelig versjon av seg selv på forsiden av helsemagasinets September-utgaven.

Nå går kvinnebladets sjefsredaktør, Lucy Danziger, ut og forsvarer retusjeringen av den 27 år gamle sangeren.

- Ja, selvsagt retusjerer vi. Forandret vi utseende hennes? Bare for å få henne til å se best mulig ut, skriver Danziger på Self.com.

Hun understreker poenget med en historie fra sitt eget liv:

- Da jeg løp maraton for fem år siden, var jeg så stolt over meg selv for å fullføre på under fem timer og ikke gå ett skritt. Men hoftene mine så store ut på noen av bildene (jeg var tyngre da), så da jeg ønsket å bruke et av bildene på lederen i Self spurte jeg designavdelingen å fjerne litt. Jeg er fornøyd med kroppen min, stolt av hva den kan oppnå, men den så ikke ut slik jeg ønsket på hvert enkelt bilde. Slik er det også når jeg kler meg opp til fester eller brylluper – det er bilder der jeg føler jeg ble knipset mens jeg så mitt beste ut, og de hvor jeg så ganske rar ut. Jeg tar bare vare på de bildene hvor jeg ser best mulig ut, skriver Danziger i sitt forsvar.

Og mener vel med det at det er greit å endre bilder, hvis man har sett eller nå ser bedre ut enn man gjorde da bildet ble tatt.

Men svaret fra sjefsredaktøren har på ingen måte dempet den hissige stemningen blant Kelly Clarkson-fansen.

- Hei Self-kvinner: Ingenting av dette forandrer eller forklarer fakta at dere forandret beinstrukturen i ansiktet hennes, skriver en leser på jezebel.com der temperaturen er høy.

- Å ta bort røde øyne eller dekke over en kvise ville fått henne til å se best mulig ut. Dere har totalt forandret hvordan kroppen hennes ser ut. Hvorfor har dere i det hele tatt spurt Kelly Clarkson om å posere i magasinet deres hvis dere ikke synes kroppen hennes passer inn i deres ide av hva som er best?, spør en annen kritiker.

Dette er ikke første gangen Clarkson har blitt photoshoppet. I januar gikk hun selv ut på sin blogg og skrev at “De photoshoppet dritten ut av meg”, da hun snakket om coverbildet til albumet All I Ever Wanted.

Det ironiske er selvsagt at Clarkson selv påstår at hun ikke bryr seg om hvordan hun ser ut eller hvordan hun oppfattes.

- Når folk snakker om vekta mi, tenker jeg: "Dere ser ut til å ha et problem med den, det har ikke jeg, jeg har det bra", sier Clarkson til Self.


Se video av hvordan hun så ut under fooshotten under.


Hva synes du? Er det greit å retusjere coverbilder så mye? Diskuter saken under.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Så tynn at det er helt umulig