- Hun ser billig ut

Jennifer Lopez får slakt for Oscar-kjolen og var nær puppeglipp på scenen.

NÆR PUPPEGLIPP: Jennifer Lopez delte ut priser med Cameron Diaz. Men Lopez sin kjole skapte mer reaksjoner enn prisene hun delte ut. Foto: All Over Press
NÆR PUPPEGLIPP: Jennifer Lopez delte ut priser med Cameron Diaz. Men Lopez sin kjole skapte mer reaksjoner enn prisene hun delte ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (42) er kjent for sin dristige stil når hun entrer den røde løperen, og Oscar-utdelingen var intet unntak. Den sexy sangeren poserte for fotografene i en avslørende hvit kjole fra Zuhair Murad, med vågal splitt, bar rygg og skuldre og en av kveldens dypeste utringninger.

Kjolen har skapt ulike reaksjoner. Mens flere amerikanske nettsteder hyller den som utrolig sexy, mente designer Kjell Nordström at den viste for mye.

- Hun ser billig ut, sa Nordstrøm under NRKs Oscar-dekning natt til mandag.


LES OGSÅ: Se alle de nydeligste Oscar-kjolene her

«Kjolen fremhever Jennifers beste fordeler – viser frem hoftene, bystene og den nakne ryggen» skriver nettstedet Too Fab.

Da Jennifer presenterte en pris sammen med Cameron Diaz var kløften så dyp at mange ventet at stjernen skulle avsløre mer enn planlagt - og på TV-bildene syntes det som at hun viste deler av brystvorten. Ifølge Us Magazine startet det heftige diskusjoner på nettsamfunnet Twitter. Det samme nettstedet kåret også hvor mange lesere som hatet eller elsket den dristige kreasjonen.  

- Kjolen passet perfekt på hver eneste centimetre. Selv om kjolen ga inntrykk av å være gjennomsiktig, kan jeg bare le av alle som ønsket at de så noe, sier Jennifer Lopez sin stylist Mariel Haenn til People.

Ifølge stylisten hadde kjolen egne innebygde detaljer for å hindre en puppeglipp.

Lopez beskriver selv stilen sin som hip hop-inspirert da hun møtte moteekspert Tim Gunn på den røde løperen.

- Jeg har elsket mote siden jeg var liten. Jeg kommer fra Bronx og da jeg begynte i bransjen var stilen min inspirert av street og hip hop. Den har utviklet seg etter hvert som jeg har sett så mye vakkert, men jeg har fortsatt behold noe hip hop, sa J.Lo.


Flere hadde håpet at Lopez skulle ta med seg sin unge kjæreste Casper Smart (24) på Oscar-utdelingen, men til manges skuffelse kom hun alene. 
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Årets flotteste Oscar-kjoler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer