SMINKEFRI: Ifølge UsMagazine ser Sofia Vergara 20 år yngre ut uten sminke. Bildet til venstre er tatt ved bassengkanten i helgen. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Instagram
SMINKEFRI: Ifølge UsMagazine ser Sofia Vergara 20 år yngre ut uten sminke. Bildet til venstre er tatt ved bassengkanten i helgen. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Instagram Vis mer

- Hun ser 20 år yngre ut uten sminke

Fansen måtte klype seg i armen da «Modern Family»-stjernen overrasket på Instagram.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-skuespiller Sofia Vergara (42) er en travel dame om dagen - hun reiser verden rundt med sin gode venninne Reese Witherspoon (39) for å promotere deres nyeste film «Hot Pursuit», og på privaten er hun travelt opptatt med å pleie kjærligheten med forloveden Joe Manganiello (38).

Denne uken var det duket for Mexico-premiere på «Hot Pursuit», og dagene i forveien brukte Vergara på litt alenetid på hjemmebane i Los Angeles.

Søndag la hun ut et bilde av seg selv fra bassengkanten - uten sminke - på Instagram, og nå hylles den 42 år gamle stjernen for sin naturlige skjønnhet.

A little sun before heading to Mexico lindooooo today !!! are u packed @reesewitherspoon

Et bilde publisert av Sofia Vergara (@sofiavergara)

«Hun ser 20 år yngre ut uten sminke», skriver UsMagazine, og også Vergaras Instagram-følgere lar seg imponere:

«Se hvordan hun ser ut uten sminke! For en skjønnhet! Jeg vil se ut som henne når jeg er 42!», skriver en som kaller seg «kristy_couture».

HOTTE: Sofia Vergara og Reese Witherspoon i rødt på rød løper under premieren av «Hot Pursuit» i Mexico City mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix
HOTTE: Sofia Vergara og Reese Witherspoon i rødt på rød løper under premieren av «Hot Pursuit» i Mexico City mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men Sofia Vergara er ikke den eneste Hollywood-kjendisen som har latt sminken falle den siste tiden. I helgen postet den tidligere supermodellen Tyra Banks (41) et bilde av seg selv uten sminke, som en protest til #nofilter-trenden som regjerer på sosiale medier.

Saken fortsetter under bildet

LYKKELIG: Sofia Vergara er forlovet med skuespiller Joe Manganiello. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Sofia Vergara er forlovet med skuespiller Joe Manganiello. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ville vise den ekte meg

Hun har nemlig sett seg lei av at folk legger ut bilder som de sier er helt naturlige, når man tydelig kan se at bildene er retursjert.

Banks skriver til Instagram-bildet:

«Du vet når folk skriver #Nofilter, men så ser du at det er et fordømt filter på bildet allikevel? Eller de har retusjert bildet, men lyver og skriver at det er rå-foto? Vel, denne morgenen bestemte jeg meg for å gi dere en smakebit av «den ekte meg». Jeg ville så gjerne fikse på de mørke ringene rundt øynene mine!!! Men, jeg bare: Næh, Ty. Vis dem den EKTE deg». 

LES OGSÅ: - Skal vi få barn, må vi få det nå

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer