Sarah Jessica Parker:

- Hun såret meg dypt

Feiden mellom «Sex og singelliv»-jentene fortsetter.

TRIST: Sarah Jessica Parker uttalte at hun syns det er trist at kollegaen ikke så på de to som venner under innspillingen av «Sex og singelliv». Foto: NTB Scanpix
TRIST: Sarah Jessica Parker uttalte at hun syns det er trist at kollegaen ikke så på de to som venner under innspillingen av «Sex og singelliv». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Som tv-seere fikk vi gjennom seks sesonger av «Sex og singelliv» inntrykk av at vennskapet mellom Kim Cattrall (61) og Sarah Jessica Parker (52) var urokkelig.

Men i senere tid har det vist seg at de to stjernene som spilte «Carrie» og «Samantha» i den populære serien hadde et svært ambivalent forhold til hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

Det hele begynte i oktober i fjor da Cattrall gjestet ITV showet «Life Stories» med Piers Morgan, der hun ble spurt om hvor gode venner de to var, hvorav hun svarte:

- Vi har aldri vært venner. Vi har vært kollegaer, og det er på en måte en sunn ting, det at man er klar for hvor grensen går mellom ditt profesjonelle liv og dine personlige forhold.

Sa nei til oppfølger

Daily Mail forteller at Cattrall uttalte seg for første gang om vennskapet i forbindelse med spekulasjonene rundt en tredje «Sex og singelliv»-film.

Det ble sagt at filmen ikke ble noe av siden 61-åringen skulle ha kommet med noen helt uakseptable krav til filmstudio kun uker før innspillingen skulle begynne.

I intervjuet med Morgan konstaterte Cattrall at hun aldri hadde hatt lyst til å gjøre en film til, og at hun heller ikke hadde kommet med noen krav. Hun snakket også om sitt forhold til de andre skuespillerne i serien, deriblant Parker.

- Jeg har sagt nei til filmen i et over ett år på grunn av andre prosjekter. Derfor er det utrolig at jeg nå leser negative nyheter om meg selv og at jeg skal ha vært en diva.

(Saken fortsetter under bildet)

NEI TAKK: Kim Cattrall sier hun aldri har vurdert og gjøre en tredje Sex og singelliv film. Foto: NTB Scanpix
NEI TAKK: Kim Cattrall sier hun aldri har vurdert og gjøre en tredje Sex og singelliv film. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er trist

Den 31. januar var Sarah Jessica Parker gjest hos BRAVO-vert Andy Cohen, som spurte henne rette ut om vennskapet med motspilleren, hvorav en tydelig rørt Parker svarte:

- Det er trist. Men ... jeg har alltid følt at det som førte oss sammen var denne opplevelsen. Det var profesjonelt, men det ble også personlig siden det var så mange år av livene våre.

Tv-stjernen, som nå er å se på HBO i serien «Divorce», avkreftet ikke ryktene om at en tredje film kan komme på tale. Men hun er positiv til forslagene som har kommet om at Cattralls rollefigur «Samantha» kan bli erstattet med Sharon Stone (59).

@bravoandy always leaves me laughing. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Parker var også åpen om muligheten for å fjerne rollefiguren «Samantha» helt fra en eventuelt ny film.

Etter bilde hun selv la ut på Instagram å dømme, ble det også en del moro under intervjuet med Cohen. Parker skrev: «@bravoandy får meg alltid til å le».

Sa nei fra starten

Da Kim Cattrall ble intervjuet av Fredrik Skavlan i september avslørte hun at hun opprinnelig også takket nei til å spille rollen i tv-serien «Sex og singelliv», som ble en megasuksess verden over fra 1998-2004.

- Du må gå 20 år tilbake i tid, og du må tenke på hva det betydde å være 40 år for 20 år siden, forklarte Cattrall, som var 41 år da hun fikk tilbud om rollen.

Hun fortalte at på grunn av aldersdiskriminering, ikke bare fra andre men også fra seg selv, tenkte hun at hun ikke kom til å klare å spille Samantha.

Les også: Viste frem hele familien offentlig for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer