- Hun så veldig elegant ut

Mel B får kjoleskryt etter rød løper-opptreden.

FEIRET NYLIG FEM ÅR: Melanie Brown og Stephen Belafonte feiret nylig fem års ekteskap. Foto: All Over Press
FEIRET NYLIG FEM ÅR: Melanie Brown og Stephen Belafonte feiret nylig fem års ekteskap. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere Spice Girls-stjernen Melanie Brown (38) strålte i en en trang, rød kjole på den røde løperen i Malibu. Det går ikke ubemerket hen.

«Hun var svært vakker da hun ankom den røde løperen, og i den røde kjolen så hun veldig elegant ut», skriver det britiske nettstedet OK, som gir 38-åringen kjoleskryt.

Brown ankom arrangementet med kjæresten Stephen Belafonte.

Det var veldedighetsorganisasjonen Hollyrod Foundation som arrangerte begivenheten. De kjemper for å bedre familielivet til mennesker som lever sammen med med autister eller parkinson-rammede.

Melanie fødte datteren Madison i september. Det var hennes tredje barn. Siden den gang har hun gått ned hele 15 kilo. Det mye takket være regelmessig trening og 200 situps flere ganger om dagen.

Trebarnsmoren har vært gift med filmprodusenten Belafonte i fem år.

Det har blitt spekulert i en eventuell Spice Girls-gjenforening under avslutningsseremonien til OL i London. Men om det blir noe av eller ikke, vites ennå ikke. Det skal være Victoria Beckham som har satt seg på bakbeina, hevder OK.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mistet babyvekten på tre måneder.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer