- Hun så ut som en liten bestemor

Thomas Giertsen husker godt sitt første møte med Else Kåss Furuseth.

Publisert
Sist oppdatert
Se intervju med Thomas Giertsen, Hege Schøyen, Else Kåss Furuseth og Sigrid Bonde Tusvik  03:15 minutter ut i Weekend-sendingen ovenfor! 

SEOGHØR.NO: Torsdag vant Else Kåss Furuseth (32) Wenche Foss' ærespris for sin evne til å få folk til å le av svært alvorlige temaer, noe hun blant annet gjør i forestillingen «Kondolerer».

Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad overrakte Else den gjeve prisen på Hotell Continental i Oslo. Tilstede var flere av komikerens venner og kollegaer blant annet fra «Torsdag kveld fra Nydalen». 

En av dem som har kjent Furuseth lengst, Thomas Giertsen, var stolt av sin tidligere kollega og skrøt henne opp i skyene. 

- Det var veldig hyggelig og fortjent. Jeg har jobbet med Else i mange år og hvis det er noen som fortjener en slik pris, så er det henne. Hun er et fantastisk talent, og hun er flink til å ta vare på karrieren sin og har evnen til å ta de riktige valgene. Det er kjempeviktig, og det gjør henne ganske unik, mente Giertsen. 

Han husker godt sitt første møte med Furuseth, som den gangen var student og oppsøkte Giertsen for å søke jobb i hans produksjonsselskap Feelgood. 

- Hun var innmari rar og hun så ut som en ung, liten bestemor. Hun var snål, søt og sjarmerende, og jeg likte henne med en gang. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Veldig gøy, og litt absurd!  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer