- Hun så langt yngre ut enn sine 43 år

Michael Douglas klarte ikke ta øynene bort fra sin vakre kone. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se ekteparet og flere kjendiser stråle på rød løper i videoen øverst i saken! SEOGHØR.NO: Skuespiller Catherine Zeta-Jones (43) strålte i «den lille sorte», og med skyhøye, sexy Louboutins til, da hun ankom arm i arm med ektemannen Michael Douglas (68) på Chaplin Award Gala i New York forrige helg. Etter mye motgang i privatlivet de siste årene, med Douglas' kreftsykdom og Zeta-Jones' innleggelse på mentalsykehus som følge av ektemannens strupekreft, kan endelig ekteparet smile igjen. Og smile - det gjorde de! 68-åringen gliste fra øre til øre, og klarte såvidt å ta øynene bort fra sin vakre kone. Flere amerikanske nettsteder hyller nå den flotte 43-åringen, og Daily Mail skriver at Zeta-Jones ser langt yngre ut enn sine 43 år. Tidligere har skjønnheten fra Wales fortalt at hun er besatt av trening, og drar innom treningsstudio hele syv ganger i uken. - Jeg trener 45 minutter daglig, syv dager i uken. Jeg elsker å trene, selv ellipsetrening eller uttøying. Jeg er besatt av å trene med rockering. Det gjør jeg 20 minutter daglig. Ektemannen elsker resultatene han ser, og går ikke av veien for å skryte av sin flotte kone: - Catherine og jeg har det fint. Hun er vakrere enn noen gang. Både på innsiden og utsiden. Jeg støtter henne i alt, og hun er simpelthen den beste, har han tidligere uttalt. Se ekteparet og flere kjendiser stråle på rød løper i videoen øverst i saken! LES OGSÅ: Iver Horrem bryr seg ikke om aldersforskjellen på 13 år

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer