Chrissy Teigen og Courtney Stodden:

- Hun sa jeg skulle drepe meg selv

Supermodellen oppfordret til selvmord.

HUDFLETTES: Chrissy Teigen får massiv kritikk for at hun ba Courtney Stodden, som tenåring, ta sitt eget liv. Nå beklager hun, men fansen kjøper det ikke. Foto: AP Photo/NTB
HUDFLETTES: Chrissy Teigen får massiv kritikk for at hun ba Courtney Stodden, som tenåring, ta sitt eget liv. Nå beklager hun, men fansen kjøper det ikke. Foto: AP Photo/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at John Legends (42) modellfrue, Chrissy Teigen (35), har ertet på seg litt av hvert gjennom hennes tid på Twitter. Gjennom flere år har nemlig Teigen vært alt annet enn redd for å ytre seg på plattformen.

Den siste uka har det imidlertid nådd nye høyder, etter at gamle Twitter-meldinger fra 2011 har dukket opp igjen. Det kommer nemlig fram at hun har vært svært lite omtenksom i omtalen av modellkollegaen Courtney Stodden (26), da sistnevnte bare var ungdom.

16 år gammel giftet Courtney Stodden seg med «Den grønne mil»-skuespilleren Doug Hutchison (60) - som da var 51 år gammel.

I dag er hun 26 år gammel, og snakket nylig ut om meldingene Teigen skal ha sendt for ti år siden. Det gjorde hun i et intervju med Daily Beast.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

«Jeg kan ikke vente til du er død»

Blant annet kom det fram at 35-åringen skal ha bedt Stodden om å ta sitt eget liv.

- Ikke bare skrev hun offentlige Twitter-meldinger der hun ba meg om å ta en «dirt nap» (å dø journ.anm.), men hun sendte meg private meldinger der hun ba meg om å drepe meg selv. Ting som «Jeg kan ikke vente til du er død», uttalte hun i intervjuet.

En rekke gamle Twitter-meldinger har også igjen nådd overflaten, der den tidligere modellen blant annet skriver «jeg hater deg» til Stodden.

Uttalelsene vakte stor oppsikt, og Teigen har blitt sterkt kritisert for meldingene hun skal ha sendt. Onsdag publiserte hun en unnskylding på Twitter.

«Det er ikke alle som er heldige nok til å bli holdt ansvarlige for tidligere dritt foran hele verden. Jeg er forskrekket og lei meg over den jeg pleide å være. Jeg var et usikkert, oppmerksomhetssøkende troll. Jeg skammer meg og er flau over oppførselen min, men det er ingenting i forhold til hvordan jeg fikk Courtney til å føle seg», begynner hun.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Publiserte unnskyldning

35-åringen skriver videre at hun har jobbet hardt for å spre glede og bli elsket, og at følelsen av at hun har sviktet fansen er uutholdelig.

«Jeg har prøvd å komme i kontakt med Courtney privat, men siden jeg skrev alt dette offentlig, vil jeg også beklage offentlig. Jeg er så lei meg, Courtney. Jeg håper du kan helbredes nå når du vet hvor dypt lei meg jeg er», fortsetter hun.

«Jeg er så lei meg for at jeg sviktet dere. Jeg vil for alltid jobbe med å bli bedre enn jeg var for ti år siden, ett år siden eller seks måneder siden».

Historien ender imidlertid ikke der. 35-åringens påstand om at hun har forsøkt å komme i kontakt med Stodden, ble nemlig slått hardt ned på av Stodden selv.

I et innlegg på Instagram, delt bare timer etter unnskyldningen kom, har hun nemlig delt et bilde som viser at Teigen har blokkert henne på Twitter.

«Jeg aksepterer unnskyldningen hennes og tilgir henne. Men sannheten er den samme, jeg har ikke hørt noe fra henne eller hennes team. Hele meg ønsker å tro at unnskyldningen er ekte, men det føles som et offentlig forsøk på å redde partnerskapene med Target og andre firmaer», skriver hun.

LETTKLEDD: Courtney Stodden viste fram sine nye silikonpupper iført en salat-bikini da hun promoterte vegetarpølser for Peta. Video: Reuters Vis mer

Refses

Heller ikke fansen ønsker å la Teigen komme unna med de oppsiktsvekkende meldingene, og Twitter rennes ned av kritikk mot 35-åringen.

«Chrissy Teigen ba en 16-årig jente ta livet sitt, og noen av dere følger henne fremdeles?! Vær så snill, fortell meg hvorfor», skriver en bruker.

«Å fortelle noen at de skal ta livet sitt er mer enn en 'feil'», påpeker en annen.

I tillegg reagerer Candace Owens, politisk kommentator og forfatter, sterkt, skriver Independent.

«Chrissy Teigen har gitt en offentlig unnskyldning til Courtney Stodden for å oppmuntre til selvmord da hun var ungdom, men bare fordi jeg ga saken oppmerksomhet. Media har gitt Chrissy muligheten til å komme unna med det i årevis, mens hun har angrepet folk - gjentatte ganger bare for at de eksisterer», skirver hun i et innlegg.

Hun stopper imidlertid ikke der, men påpeker også at dette ikke er eneste gang 35-åringen har gått til verbalt angrep på andre. Skjermdumpen viser en Twitter-melding fra 2011, der Teigen skriver at Lindsay Lohan kutter seg selv når hun ser Emma Stone.

«Her er enda en Chrissty Teigen-selvmords-melding. Denne gangen dedisert til Linday Lohan. Er ikke John Legends kone så morsom når hun oppfordrer til selvskading? Alle kjendiser er massive, motbydelige hyklere som behandler mennesker som dritt».

LES OGSÅ: - Jeg ble utpresset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer