AVSLØRTE FORLOVELSE: Den italienske fotballstjernen Mario Balotelli avslørte på Instagram at han hadde forlovet seg med kjæresten Fanny Neguesha. Foto: Stella Pictures
AVSLØRTE FORLOVELSE: Den italienske fotballstjernen Mario Balotelli avslørte på Instagram at han hadde forlovet seg med kjæresten Fanny Neguesha. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun sa ja!

Fotballstjernen Mario Balotelli avslørte sin forlovelse rett før sin første kamp i VM i Brasil.

FIKK BARN SAMMEN: Mario fikk i 2012 et barn sammen med sin eks-kjæreste Raffaella Fico. Foto: Stella Pictures
FIKK BARN SAMMEN: Mario fikk i 2012 et barn sammen med sin eks-kjæreste Raffaella Fico. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: AC Milan-stjernen Mario Balotelli (23) er mannen mange italienere håper skal skyte landslaget deres til topps i sommerens fotball-VM i Brasil.

Men uansett hvordan det går på banen, kan Mario - som tidligere har spilt for Manchester City - glede seg over en personlig triumf fra oppholdet i Sør-Amerika.

Mandag gikk han nemlig ned på kne og fridde til sin kjæreste Fanny Neguesha.

Mario avslørte selv den glade nyheten på sin Instagram-side.

Allerede i fjor ble det spekulert i om de to hadde forlovet seg, men denne gangen skal det være alvor ifølge fotballspilleren.

«Hun sa ja! Det viktigste «ja» jeg har fått i mitt liv. Så viktig var spørsmålet mitt. Jeg elsker deg og gratulerer med dagen også. Jeg elsker deg, kona mi!» skrev han under et bilde av paret.

Paret har hatt et av-og-på forhold i flere år, og Fanny - som jobber som modell - har flere ganger kunngjort på sosiale medier at hun er singel.

Men nå ser de to ut til å ha slått seg til ro med hverandre.

Frieriet skal ifølge Daily Mail ha skjedd i den brasilianske byen Mangarabita, hvor Italia lader opp til lørdagens åpningskamp i VM mot England.

Mario Balotelli har et barn med sin tidligere kjæreste, Raffaela Fico.

LES OGSÅ: Ble dumpet etter sexspøk