- Hun så helt utslitt ut

Britisk presse synes synd på superstjernen.

SLITEN: Britney Spears er gjennom noen tunge økter i studio for tiden. Foto: All Over Press
SLITEN: Britney Spears er gjennom noen tunge økter i studio for tiden. Foto: All Over Press Vis mer
Se alle bildene nederst i saken!


SEHER.NO: Superstjernen Britney Spears (29) er i disse dager i studio for å spille inn musikkvideoen til sangen «Hold It Against Me».

Britney jobber sammen med koreografen Brian Friedman, som virkelig har latt stjernen få kjørt seg hardt.

«Stakkars Britney, hun ser fullstendig utslitt ut», skriver nettstedet Ok.co.uk om bildene som har blitt tatt av superstjernen etter at hun forlot studioet torsdag ettermiddag.

- Dette er en danse-video. Gjennomkjøringene kan bli ganske tunge. Vi prøver å ta det rolig foreløpig, og prøver å ikke drepe oss helt ennå. Men ettersom vi nærmer oss slutten, kommer vi definitivt til å skade ryggene våre, sier Friedman ifølge nettstedet.


Koreografen skal virkelig ha skremt Britney, da han viste henne noen bevegelser hun måtte gjennom. Men alt i alt er Friedman stolt av stjernen, og hevder hun gjør en glimrende jobb.

- Det var et øyeblikk under øvingen jeg viste Britney en ting jeg virkelig ville at hun skulle gjøre. Hun freaket helt ut. Det er galskap når man ser noe sånt for første gang. Hun har jo ikke vært i dansestudioet på over et år.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her gjemmer de seg vekk

SKREMT: Spears ble skremt da hun fikk se noen bevegelser hun måtte gjennom. Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press